Legend of Zelda: Breath of the Wild
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Może chcą zerwać z tradycją? Dotąd Link na prezentacjach zawsze był pokazywany z mieczem i w zielonej tunice

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Bez przesady, ta zmiana dotyczyła zapewne tylko tej prezentacji.

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Hmm...morze oni rzucili ten pomysł na pokaz...Ale ja nie nie lubię łuku.Zle wycelujesz i tracisz strzały.Wolę bumerang:D
[ Dodano: 1 Lipiec 14, 11:13 ]
A co do wyglądu Linka, to można powiedzieć że jest babski...wygląda tragicznie.
zeldawiki.org
[ Dodano: 8 Lipiec 14, 14:09 ]
Słyszałem że Link będzie miał wróżkę czy tam duszka jako pomocnika. Oby nie była wkurzająca jak Navi.
[ Dodano: 1 Lipiec 14, 11:13 ]
A co do wyglądu Linka, to można powiedzieć że jest babski...wygląda tragicznie.
zeldawiki.org
[ Dodano: 8 Lipiec 14, 14:09 ]
Słyszałem że Link będzie miał wróżkę czy tam duszka jako pomocnika. Oby nie była wkurzająca jak Navi.
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Oby nie była wkurzająca jak Navi.
W porównaniu do takiej Fi z SS, Navi jest praktycznie niezauważalna.

Głos Fi z SS bardzo mi się podobał. Wkurzająca Navi wcinała się w najmniej odpowiednich momentach, (a myślałem że będzie fajna:() a Tatl fajnie dzwoniła lecz moją ulubioną była Ciela. Siedziała cicho i prawie żadnego "Hej!" nie usłyszałem
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Fi to przede wszystkim wyskakiwanie co pięć minut i informowanie gracza o oczywistych sprawach ścianami tekstu, których nie da się przyspieszyć. Navi coś tam raz na jakiś czas powie i na tym się kończy jej dogadywanie. Nie jest tak upierdliwa i męcząca jak Fi.

Nie wiedziałem. Wiem tylko że wyskakiwała w faraon woods za każdym razem kiedy znalazło się kakieś kikiwi czy coś bo ja w SS nie grałem. Chociaż myślę że im nowsza gra tym bardziej wkurzający pomocnik...
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Piszesz tak jakbyś już grał w SS.
Czy jest coś bardziej wkurzającego w Skyward Sword niż Fi? Nie ma, ale stoi na tym samym poziomie:
I tak jest za każdym razem kiedy zresetuje się grę.
Czy jest coś bardziej wkurzającego w Skyward Sword niż Fi? Nie ma, ale stoi na tym samym poziomie:

I tak jest za każdym razem kiedy zresetuje się grę.

He he he. Ja tylko oglądałem początek na Youtube. Tylko ze względu że chciałem zobaczyć jak Link zdobywa MS ale to dopiero na końcu kiedy przejdzie się all temples. Teraz są wakacje i chciałem kupić sobie ALTTP na GBA , ale rodzice się uparli że mogę se ściąnąć na kompa, kiedy nie chcę emulować bo kierowanie jest do dupy. Mam jeszcze jakieś tam Wi-fi w phantom hourglass ale niew eiem jak odpalić.Poprostu żyć nie umierać.

Hejty??????
[ Dodano: 11 Lipiec 14, 07:55 ]
Oby świat był na bank przestrzenny, bo nie lubię światów które są otoczone zewsząd wielkimi skałami ( jak w OoT ). Jestem ciekaw czy będzie Master Sword w tej grze. Fajnie byłoby gdyby był nowy arsenał, a nie ciągle te same : harpun, młot, bumerang.
[ Dodano: 11 Lipiec 14, 18:20 ]
Enoy!
Link grający na okarynie (chyba)
[ Dodano: 20 Lipiec 14, 14:06 ]
Hih. Nie rozumiem. Wychodzi nowa zelda i nikogo nie kręci abyo tym pogadać?
Aha i jeszcze coś. Połowa użytkowników nie kożysta z foru ani serwisu. I mówie to o tych którzy nie wchodzą na forum od jakiś kilkanaście miesięcy czy lat. Baza danych nie jest przecież opszerna w nie skończoność

[ Dodano: 11 Lipiec 14, 07:55 ]
Oby świat był na bank przestrzenny, bo nie lubię światów które są otoczone zewsząd wielkimi skałami ( jak w OoT ). Jestem ciekaw czy będzie Master Sword w tej grze. Fajnie byłoby gdyby był nowy arsenał, a nie ciągle te same : harpun, młot, bumerang.

[ Dodano: 11 Lipiec 14, 18:20 ]
Enoy!
Link grający na okarynie (chyba)
[ Dodano: 20 Lipiec 14, 14:06 ]
Hih. Nie rozumiem. Wychodzi nowa zelda i nikogo nie kręci abyo tym pogadać?
Aha i jeszcze coś. Połowa użytkowników nie kożysta z foru ani serwisu. I mówie to o tych którzy nie wchodzą na forum od jakiś kilkanaście miesięcy czy lat. Baza danych nie jest przecież opszerna w nie skończoność
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
kacperk pisze: Hih. Nie rozumiem. Wychodzi nowa zelda i nikogo nie kręci aby o tym pogadać?
Sam ze sobą pisać nie będę xd napisz coś co rozpoczęło by jakąś dyskusje tylko nie na Shout Boxie
Był pomysł z fanowską stroną Zelda Central na FB by sprowadzić tu nowych uzerów, na razie pomysł utknął w miejscu... (jak to zwykle bywa)
O dziwo w ostatnim czasie pojawiło się tu sporo dawnych użytkowników szkoda, że się częściej nie udzielają

MasterLink pisze:O dziwo w ostatnim czasie pojawiło się tu sporo dawnych użytkowników szkoda, że się częściej nie udzielają
hah. Połowa użytkowników którzy się zarejestrowali to nie wchodzili nigdy na forum pozatym nie wchodzą też zabanowani użytkownicy. Coś z tym trzeba zrobić. Tak w ogóle nigdzie nie da się znaleść info do nowej zeldy i martwię się o babskiego linka albo linka który ma być słodki, ble. South box nie nadaje się do rozmówek. Najważniejsze żeby w remaka majory zrobili coś z statuła elegy of empi...coś tam bo zęby figurki linka są przerażające i zastanawiam się czy nie grać w majorę. Jak się czegoś boję to nie ma rady...
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Nie ma info o nowej Zeldzie bo grę ledwo co pokazali.
żaden link ci nie pasuje... to może taki? http://i.imgur.com/N6LKjB6.jpg
żaden link ci nie pasuje... to może taki? http://i.imgur.com/N6LKjB6.jpg

Wróć do „Legend of Zelda: Breath of the Wild”