Zora's Domain
Moderator: Moderatorzy
Ha kolejny który o tym sie dowiedział ze w Zoras Domiane cos takiego jest... jestem pełen podziwu hehe... Tak naprawde to ja o tym wspomniałem pierwszy ale to było bardzo dawno temu jeszcze (przed "szarym" Lay'em z Zeldy Central byłem w tedy "znany" pod nazwą "grzegorz" czy jakoś tak ) to było w archiwalnym forum ale juz go nie ma... a co do łuski to moze byc całkiem mozliwe bo jak kupywałem OoT to tam był "sejw" od jakiegoś MAX'a i tam dało sie tez głebiej nurkować... ale jak ja przechodziłem gre pierwszy raz to chciałem za wszelkoą cene nurkować głembiej niz 8m ale nie udało mi sie ...
Iroq dokładnie nie myliłem,tez mialem takiego save gdy dostałem OoT ,wiec dobrze pamietam jest łuska dzieki ktorej da sie nurkowac głebiej niz 8 metrow,to było chyba 12 badz 16 metrow jedna z tych opcji.To zapewne jest platynowa łuska tak mi sie cuz kojarzy.Co do sekretu Iroq,jak widac temat ruszył,zapewne nie jestem pierwszy ktory odkrył to wejscie na dnie Zora's domain,wiec nie interesi mnie to kto byl pierwszy,wazne jest to co tam sie znajduje to jest pytanie
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
oki.....Nie nabijam
A serio:
Od takiego gościa dostałem maila.Przytoczę jego wypowiedź:
Więc.....Wedle życzenia.....Umieszczam screenshotsy.Oto one:
Najpierw wersja normalna:
Teraz wersja prześwietlona:
Nie wiem czy to prawda....ale chyba dostał się tam za pomocą......Przytocze:
Ja już niewiem co o tym myśleć.....Chyba to "Chears" to zwykle:Cheats
Może się dowiemy.............. albo w krótce......albo w marcu( )
A serio:
Od takiego gościa dostałem maila.Przytoczę jego wypowiedź:
Arian pisze:Witam
Mam prośbę żebyś umieścił to na forum zeldy.
Jest to odpowiedz, co tam sie znajduje na dnie J. Ja zeszyłem za pomocą "Chears"
Pozdrawiam NaSobote
Więc.....Wedle życzenia.....Umieszczam screenshotsy.Oto one:
Najpierw wersja normalna:
Teraz wersja prześwietlona:
Nie wiem czy to prawda....ale chyba dostał się tam za pomocą......Przytocze:
Arian pisze:Ja zeszyłem za pomocą "Chears"
Ja już niewiem co o tym myśleć.....Chyba to "Chears" to zwykle:Cheats
Może się dowiemy.............. albo w krótce......albo w marcu( )
Taaa fess mały link i czerwona tunika,poza tym jak sie tam dostal na samo dno jakim cudem ja takich kodów nie mam,co mi sie to podejrzane wydaje,a tak na marginesie taa dziura tam to niby do czego tam jest do parady cos musi tam byc.
Co do tej łuski to szukajcie po prawdopodobnie jest lepsza łuska niz złota pozwalajac nurkowac na 12 lub 16 metrow.
Co do tej łuski to szukajcie po prawdopodobnie jest lepsza łuska niz złota pozwalajac nurkowac na 12 lub 16 metrow.
Jednak jest mozliwa tunika czerwona młodym linkiem trzeb zaznaczyc play as w cheats,ale dalej nieweim jakim cudem sie tam dostał dojde do tego.
Ja łowie bez problemowo 19 funtowa rybe jakos na wieksze trudniej trafic choc,byly czasy ze mialem 24 funtowa rybe( bardzo ciezko dostepna) :mrgreen: ,ale po co my gadamy o rybach to nie ten temat :mrgreen:
Ja łowie bez problemowo 19 funtowa rybe jakos na wieksze trudniej trafic choc,byly czasy ze mialem 24 funtowa rybe( bardzo ciezko dostepna) :mrgreen: ,ale po co my gadamy o rybach to nie ten temat :mrgreen:
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”