Hyrule Warriors (Wii U/3DS)
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Armis pisze: a tak na marginesie to można by było na formu założyć rozdział "Gry na Wii U" i tam dalej o tej grze i nadchodzącej grze (np. Zelda Wii U)
Wspominałem już o tym, ale do tego potrzeba admina PiotraW lub Boryna. Ja nie mam możliwości zakładania takich działów na forum...
kacperk pisze:To masz szczęście. Ja też chciałbym mieć Wii.
Wii, a WiiU to dwie różne konsole. Były przypadki gdzie niedoinformowani kupowali zwykłe Wii dla jakiejś gry, która była na WiiU, a potem mieli niezłego wtf jak nie mogli odpalić gry.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Fajne skany:
Reszta tutaj, pokazują nowe grywalne postacie:
http://nintendoeverything.com/hyrule-wa ... -and-more/
Reszta tutaj, pokazują nowe grywalne postacie:
http://nintendoeverything.com/hyrule-wa ... -and-more/
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Oby dali grywalnego Ganondorfa, najlepiej wersję z Wind Wakera i katanami.
Hyrule Warriors i tak nie jest kanoniczne, mogą tam nawrzucać co chcą.
Hyrule Warriors i tak nie jest kanoniczne, mogą tam nawrzucać co chcą.
Haha faktycznie to mogłoby być ciekawe, co prawda wątpię by wrzucili tam kogokolwiek z 'chibi' Zeld (czy jak kto woli The Hero of Wind). Być może po części przemawia ze mnie ich szata graficzna.
Ja sobie skromnie, po cichu marzę, by pograć inkarnacją jednej z Bogiń - na takiej zasadzie jak wystąpiło to w serii Oracle. Piękna Nayru od dawna wzbudzała we mnie podziw, więc z przyjemnością poskromiłbym siły zła z jej pomocą.
Ja sobie skromnie, po cichu marzę, by pograć inkarnacją jednej z Bogiń - na takiej zasadzie jak wystąpiło to w serii Oracle. Piękna Nayru od dawna wzbudzała we mnie podziw, więc z przyjemnością poskromiłbym siły zła z jej pomocą.
no karany były niezłe ganondorf widzi mi się tak jak w wind waker, a nie chuderlak w OoT.MasterLink pisze:Oby dali grywalnego Ganondorfa, najlepiej wersję z Wind Wakera i katanami.
[ Dodano: 24 Lipiec 14, 22:18 ]
no katany były niezłe bo te katany należały do mędrców których zabił, ganondorf widzi mi się tak jak w wind waker, a nie chuderlak w OoT.MasterLink pisze:Oby dali grywalnego Ganondorfa, najlepiej wersję z Wind Wakera i katanami.
[ Dodano: 24 Lipiec 14, 22:20 ]
A to gniot! Wysłało mi podobne wiadomości. Paczcie na te na dole
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Bombadil pisze:Ja sobie skromnie, po cichu marzę, by pograć inkarnacją jednej z Bogiń - na takiej zasadzie jak wystąpiło to w serii Oracle.
no to dobry pomysł też bym pograł boginiami, najlepiej gdyby dali wszystkie trzy.
niech dadzą jeszcze będzie napierdzielał rupiami we wrogów
Po co boginie? Co one by robiły? Tingle? Nigdy już więcej. Nie lubie go bo nie zrobiłem jego questu w WW dlatego że nie miałem GBA!!!!!!MasterLink pisze:Bombadil pisze:Ja sobie skromnie, po cichu marzę, by pograć inkarnacją jednej z Bogiń - na takiej zasadzie jak wystąpiło to w serii Oracle.
no to dobry pomysł też bym pograł boginiami, najlepiej gdyby dali wszystkie trzy.
niech dadzą jeszcze będzie napierdzielał rupiami we wrogów
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra
kacperk pisze:Po co boginie? Co one by robiły?
Najprościej rzecz ujmując są one stworzycielkami swiata, które wielu kojarzy jako Królestwo Hyrule.
Jeśli chodzi o ich inkarnacje, wszystko dokładnie masz wyjaśnione w grach Oracle of Ages (gdzie spotkasz Nayru) oraz Oracle of Season (a tutaj Din).
kacperk pisze:Tingle? Nigdy już więcej.
Jeśli chodzi o Tingle, ja mam z nim pozytywne wspomnienia. Podobały mi się spin-offy, w których występował. Również z chęcią bym pomachał rupiami przed twarzami wrogów .
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Mam to samo.
Najnowsze zwiastuny:
http://www.youtube.com/watch?v=2c8EEXL3L8c
Ten jest z Ruto:
https://www.youtube.com/watch?v=lcdfju_OF7Y
Najnowsze zwiastuny:
http://www.youtube.com/watch?v=2c8EEXL3L8c
Ten jest z Ruto:
https://www.youtube.com/watch?v=lcdfju_OF7Y
Fuj, nigdy. Nie nawidzę Tingle. Najbrzytsze jego wcielenie było w Ww i Mc. A ruto wygląda tak samo jak w Oot. Gdybym tak słono nie płacił to może bym ją pooglądał. Ktoś wie jaki będzie tytuł tej zeldy? Jeżeli " poznam" się z tą zeldą to morzę zmienię zdanie na temat Linka. Może że go oceniłemnokash pisze:Nie przepadam za tinglem w Zeldzie ale za to chciałbym kolejną grę z nim w roli głównej. Coś bardziej jak Rosy Rupeland.
Hah masz rację. Chyba pomylił mi się tematy ale tak na marginesie to chodziło mi o całkiem nowej zeldzie. Tej na Wii Unokash pisze:kacperk pisze: Ktoś wie jaki będzie tytuł tej zeldy?
A zobacz no kolego jak nazywa się ten topic. Dla ułatwienia dodam że masz to na samej górze i pod ostatnim postem nad przyciskiem " odpowiedz "