To nie tak źle . Dziwne jest to że N64 sprzedają po stówkach a Game Cube po złotówkach. Mój GC zawiesił się w Zapomnianej Fortecy jak kupowałem potion od szczura i jak się uczyłem Menuet Lasu jak grałem w OoT.nokash pisze:kacperk,
Oracle kosztuja po 24 zł.
wii virtual console
Moderator: Moderatorzy
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra
Mam w planach do kupienia N2DS aby sobie zagrać w ALBW albo w OoT 3D. Myśle że bardziej opłaca się kupować tę konsole niż 3DS bo jest tańsza, w pełni kompatybilna z grami na DS i można odpalać gry na 3DS bez 3D bo od tego podobno bolą oczy.
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra
Ze względu na cenę na pewno warto zainteresować się 2DSem. Z Virtual Console można na niego ściągnąć aż 5 gier z serii Zelda, a do tego odpalić dwie odsłony z DSa i zagrać w ALBW oraz OoT. Bardzo Zeldowa konsolka.
Z tym 3D bym nie przesadzał. Teraz ogrywam właśnie Okarynę i 3D nie wyłączam nawet na chwilę ponieważ wygląda cudownie. Na prawdę warto to zobaczyć. I oczy nie bolą. Może jakbyś grał 5h non-stop ... Ale to zależy od osoby, każdy odbiera stereoskopowe 3D inaczej.
Z tym 3D bym nie przesadzał. Teraz ogrywam właśnie Okarynę i 3D nie wyłączam nawet na chwilę ponieważ wygląda cudownie. Na prawdę warto to zobaczyć. I oczy nie bolą. Może jakbyś grał 5h non-stop ... Ale to zależy od osoby, każdy odbiera stereoskopowe 3D inaczej.