Remake'i/Reedycje gier TLOZ

W końcu Legend of Zelda to nie tylko gry ;)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 15 października 14, 14:21

Podobno kiedy się pokona kilka bossów w OoT 3d to można iść do łóżka i z nimi powalczyć. I jeszcze coś co mnie zdziwiło. W starej części w studni w kakariko i w świątyni cienia jest rozlana krew. Początkowo nie myślałem że to krew tylko farba i to samo jak Deku Baba w nas uderza to tryska krew. Myśle że nie powrócę do starej OoT tylko sobie zaczekam aż sobie kupię remaka, bo trochę mam stracha. :} :wink:
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 15 października 14, 18:24

Starej czyli której? na N64? Remake na 3DS to to samo w 99%
www.karolinaszczesna.pl
Obrazek
voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 17 października 14, 15:11

Stara czyli zwyczajna na N64 lub na NGC. Oprócz tego w dnie studni są narzędzia do torturowania... te krzyże "x" albo łańcuchy. Jedno zastanawia mnie bardzo. Co to za portrety w świątyni cienia? Tylko szkoda że dowiedziałem się o tym teraz. Zwykle zwracam uwagę na takie rzeczy ale że dno studni to była rzeźnia? Nie?. Nie bez powodu leżą tam trupy do których Navi leciała.
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra

Wróć do „O Zeldzie inaczej”