według mnie jak na razie wielki skok na kasę. Co raz częściej widzę to w polityce N.
Amiibo to...
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Wg mnie też i jakość niektórych spadła w porównaniu do wersji, które pokazano na e3. Na przykład wzór na sukience Peach już nie jest wyżłobiony tylko narysowany.
http://nintendoeverything.com/wp-conten ... 2no55w.png
http://nintendoeverything.com/wp-conten ... 2no55w.png
Ostatnio zmieniony 2 listopada 14, 20:59 przez MasterLink, łącznie zmieniany 1 raz.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Nie. W figurce ( o ile można tak powiedzieć ) będą zapisywane jakieś dane. Jakiś upgrade postaci jej osiągi itp. ( nie wiem jak to ująć ) I będzie można używać tej postaci w różnych grach i różnych konsolach ( mowa o New 3DS i WiiU ) z już aktualnymi osiągnięciami. AR cards służą jedynie do zabawy z 3DSem i moim zdaniem to zabawa na 1 raz na jakąś godzinę lub dwie. Amiibo to taki skok na kasę. Powyższa grafika pokazuje w jakich grach będzie można użyć danych figurek. Yoshi najczęściej, pod warunkiem że ktoś go lubi. A co z pozostałymi figurkami które będą wykorzystane tylko w Smashu? Lipa trochę. Pewnie znajdą się fanatycy którzy kupią wszystkie tylko po to by zbierały kurz
MasterLink. Link nie bangla.
MasterLink. Link nie bangla.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Z tymi Amiibo jest tak, że jedne postacie wyglądają dobrze, a inne tragicznie. I nie ma bata, że nowa Zelda nie będzie ich wykorzystywać.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟