Legend of Zelda: Breath of the Wild

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 3 sierpnia 14, 09:21

Zobacz sobie ostatniego trailera na shoutbox
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 3 sierpnia 14, 17:33

To dodatek do Monster Hunter 4 - zwykłe ciuszki dla postaci... żadna zelda
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 23 sierpnia 14, 18:52

Mowa o otwartym świecie, możliwości wspinania się na każdą górę itp wcale nie brzmi tak nierealnie - wystarczy choćby spojrzeć na Skyrim.
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 23 sierpnia 14, 21:20

Wiem, ale Miyamoto się wypowiadał, że otwartość świata może nie być taka jaką sobie wszyscy wyobrażają: :neutral:

http://uk.ign.com/articles/2014/07/04/m ... open-world
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 24 sierpnia 14, 20:08

Powiem szczerze, że wolałbym aby świat nie był otwarty w takim rozumieniu jak Skyrim. Chyba nawet nie ma takiej potrzeby. Nie przepadam za sandboxami. Wolałbym, aby świat był duży, ale ograniczony do miejsc w których coś można znaleźć. Po co mi kawał skały na którym nic nie ma? Albo las w którym nic nie ma? To by nasuwało rozwiązanie wklejania wszędzie tej samej dziury w ziemi albo podobnych sztuczek z poprzednich części których nie chciałbym w nowej Zeldzie.

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 25 sierpnia 14, 19:49

No właśnie. Przecież ile jest gier które rozgrywają się na lądzie a ile na morzu. Jeżeli świat miałby być jak planeta to wydawało by się że tego jest w nieskończoność :o
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra

Awatar użytkownika
Masiwy
Zora
Zora

Postautor: Masiwy » 6 grudnia 14, 10:07

Obrazek

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 6 grudnia 14, 10:13

Właśnie miałem wrzucić tego linka :D. Bardzo mi to się podoba, może trochę szkoda, że jednak nie spróbowano wrócić do stylistyki z TP, ale widocznie i seria i sami japończycy nie najgorzej sobie radzą z czymś ala cell-shading.

Czy to może być Nowe Hyrule?
Obrazek

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 6 grudnia 14, 13:16

No nie! Nie nie nie nie! Jak tylko zobaczyłem że na filmiku Link leciał na liściu deku to zaraz wyłączyłem. To mi się nie podobało.

Nie to nie jest Nowe Hyrule. Nowe Hyrule jest w Spirit Tracku. Theeeee.

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 7 grudnia 14, 00:51

Mega, SI konia powala na kolana :P

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 7 grudnia 14, 00:56

Obrazek

Zapowiada się obiecująco. Całkowite przeciwieństwo Skyward Sworda oby tak zostało i żeby dotyczyło to nie tylko otwartego świata.

kacperk pisze:No nie! Nie nie nie nie! Jak tylko zobaczyłem że na filmiku Link leciał na liściu deku to zaraz wyłączyłem. To mi się nie podobało.

miał zlecieć na ryj ze skarpy?
Obrazek

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 7 grudnia 14, 02:30

Muszę przyznać, że mam podjarkę! W sumie podobnie miałem z SS i był to dla mnie jeden z największych zawodów ostatnich lat!

PS: Wielkość świata miażdży jaja! *.*
Obrazek
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 7 grudnia 14, 19:41

MasterLink pisze:miał zlecieć na ryj ze skarpy?
Czemu nie? :lol: Mogli wymyślić coś orginalnego. Coś jak śmigło lub paralotnnia. :wink:

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 7 grudnia 14, 21:08

Śmigłowce lub paralotnia? A może od razu miał wsiąść w helikopter? To nie GTA...
Obrazek

"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 7 grudnia 14, 21:14

A wiatraczki Korkosów to co? Dziwne? :neutral: :neutral:

Wróć do „Legend of Zelda: Breath of the Wild”