Legend of Zelda: Breath of the Wild
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
To dodatek do Monster Hunter 4 - zwykłe ciuszki dla postaci... żadna zelda
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Wiem, ale Miyamoto się wypowiadał, że otwartość świata może nie być taka jaką sobie wszyscy wyobrażają:
http://uk.ign.com/articles/2014/07/04/m ... open-world
http://uk.ign.com/articles/2014/07/04/m ... open-world
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Powiem szczerze, że wolałbym aby świat nie był otwarty w takim rozumieniu jak Skyrim. Chyba nawet nie ma takiej potrzeby. Nie przepadam za sandboxami. Wolałbym, aby świat był duży, ale ograniczony do miejsc w których coś można znaleźć. Po co mi kawał skały na którym nic nie ma? Albo las w którym nic nie ma? To by nasuwało rozwiązanie wklejania wszędzie tej samej dziury w ziemi albo podobnych sztuczek z poprzednich części których nie chciałbym w nowej Zeldzie.
No nie! Nie nie nie nie! Jak tylko zobaczyłem że na filmiku Link leciał na liściu deku to zaraz wyłączyłem. To mi się nie podobało.
Nie to nie jest Nowe Hyrule. Nowe Hyrule jest w Spirit Tracku. Theeeee.
Nie to nie jest Nowe Hyrule. Nowe Hyrule jest w Spirit Tracku. Theeeee.
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Zapowiada się obiecująco. Całkowite przeciwieństwo Skyward Sworda oby tak zostało i żeby dotyczyło to nie tylko otwartego świata.
kacperk pisze:No nie! Nie nie nie nie! Jak tylko zobaczyłem że na filmiku Link leciał na liściu deku to zaraz wyłączyłem. To mi się nie podobało.
miał zlecieć na ryj ze skarpy?
Wróć do „Legend of Zelda: Breath of the Wild”