Hyrule Warriors (Wii U/3DS)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Mary1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Mary1517 » 21 września 14, 18:49

Jeżeli posiadamy jakikolwiek tytuł z serii The Legend of Zelda na swoim Nintendo ID to w pierwszym tygodniu, cyfrowa wersja Hyrule Warriors będzie dostępna w cenie: 180PLN/£35.99/€44.99. Cena poza promocją to 200 PLN / €49.99 / £39.99

Dla czego wczesniej tego nie zauważyłam :o 3DS się w to wlicza?
Obrazek

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 21 września 14, 20:47

Powinien się wliczać. W końcu Nintendo ID ma przypisane gry z obu platform. Jeśli celujesz w zakup HW to i tak promocja w eShop nie daje dobrej ceny. 180zł to normalna cena za pudełko.
MasterLink pisze:Ja nie grałem w HW, ale wrażeniami mogę podzielić się już teraz: http://i.imgur.com/sPVdDPv.gif (Trochę spoilery bo Cia nie ma maski)

Zaczynam bardziej doceniać grafikę w grach. Nie oszukujmy się więcej, że liczy się gameplay :wink:

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 22 września 14, 14:01

Bijatyka z udziałem Linka wygląda kusząco. Jak się zdobywa bronie?
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra

Awatar użytkownika
Mary1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Mary1517 » 24 września 14, 00:11

Lakitu pisze:
MasterLink pisze:Ja nie grałem w HW, ale wrażeniami mogę podzielić się już teraz: http://i.imgur.com/sPVdDPv.gif (Trochę spoilery bo Cia nie ma maski)

Zaczynam bardziej doceniać grafikę w grach. Nie oszukujmy się więcej, że liczy się gameplay :wink:

Są puff puffy, jest sprzedaż xD
Obrazek

Awatar użytkownika
Mada12
Demon King Malladus
Demon King Malladus
Kontaktowanie:

Postautor: Mada12 » 24 września 14, 14:46

Mary1517 pisze:
Jeżeli posiadamy jakikolwiek tytuł z serii The Legend of Zelda na swoim Nintendo ID to w pierwszym tygodniu, cyfrowa wersja Hyrule Warriors będzie dostępna w cenie: 180PLN/£35.99/€44.99. Cena poza promocją to 200 PLN / €49.99 / £39.99

Dla czego wczesniej tego nie zauważyłam :o 3DS się w to wlicza?

Wliczają się, z tego co widziałem na eshopie HW po obniżce to 180 pln. Ja przy zamówieniu dodtałem kod na skiny TP, przy limitce dostaje sie na te SS. OOT nigdzie ńie widziałem... Kto się skusił na dlc sezonowego? W ostatnim ma być dodana nowa histora więc moźe zobaczymy majore? Czemu nie?

Awatar użytkownika
Mary1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Mary1517 » 25 września 14, 17:05

Kto to tam wie. Nie mam jeszcze HW to czemu mam już myśleć o DLC :P Ale na pewno będe coś kupować. Jeszcze mnie czeka zgarnięcie DLC do Mario Kart 8. So many games, so litle time...
Obrazek

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 14 stycznia 15, 17:53

To co? Grał już ktoś? :P Ja mam i już trochę pograłem. HW to pewien skok. Na pewno graficzny. WiiU Wyciska dużo z płytki. Bardzo fajna muzyka. Chciałbym mieć OST. Bardzo fajnie rozbudowane motywy przewodnie. Mamy tu do czynienia z prawdziwą muzyką. Rozgrywka bardzo fajna ale trochę monotonna. Trzeba jednak pamiętać że takie też było założenie gry. Chodzimy napieprzamy mieczykiem takie tam. Mamy swego rodzaju zadania do wykonania. Przemieszczamy się po lokacji z punktu do punktu i wykonujemy plan. Zbieramy z lokacji fanty po zabiciu przeciwników. Zamieniamy je na swego rodzaju odznaki które dają nam ulepszenia (tak w wielkim skrócie). Z czasem tez odblokowują nam się nowe postaci którymi możemy grać a także lokacje. Irytuje mnie trochę poziom trudności który za szybko idzie w górę. Oprócz głównej rozgrywki ( legend mode ) mamy do wyboru jeszcze 3 inne także jest co w tej grze robić. Wszytko opisałem na szybko w wielkim skrócie. Jakie są wasze wrażenia?
www.karolinaszczesna.pl
Obrazek
voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 14 stycznia 15, 21:14

Poczekam na jakąś ostateczną edycję tej gry ze wszystkimi dodatkami. Coraz to wychodzi nowe DLC z nowymi postaciami.

Teraz pokazano Majora's Mask Pack z Young Linkiem i Tingle...
https://www.youtube.com/watch?v=ydoRSLaK6EY
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 15 stycznia 15, 17:49

Ale podstawową już możesz kupić. DLC i tak kupisz w eshopie. W tej chwili jest najbogatszy pack za 60 dych.
www.karolinaszczesna.pl

Obrazek

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 15 stycznia 15, 19:06

Mam na myśli taką edycję gry gdzie wszystkie DLC znajdę na płytce.
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 15 stycznia 15, 20:12

Tak ale to chyba dopiero za jakiś czas. Ja bym nie mógł się doczekać :-P
www.karolinaszczesna.pl

Obrazek

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 22 stycznia 15, 10:46

To mamy już 3 gry, w których Tingle jest grywalny?
Obrazek

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 22 stycznia 15, 17:46

Jak dodać jeszcze Tingle's Balloon Fight DS to 4
Obrazek

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 10 czerwca 15, 19:28

Hyrule Warriors wyjdzie również na 3DS. :P Opłacało się poczekać. Pewnie będą wszystkie dodatki i jeszcze nowe postacie jak Tetra i Król Hyrule:

http://www.gamerampage.net/all/hyrule-w ... ntendo-3ds
Obrazek

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 10 czerwca 15, 23:00

Czy to będzie port?
www.karolinaszczesna.pl

Obrazek

Wróć do „Hyrule Warriors”