My Collection

O wszystkim. UWAGA! Kultura obowiązuje!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 7 października 14, 21:46

Poradnik do Hyrule Warriors jak zapowiadałem. Pierwsza sekcja to opis gry. Druga gdzieś 1/3 to szkice koncepcyjne, ilustracje i tła. Wydane podobnie jak w Hyrule Historia. Na końcu notka Aonumy. Kilka fotek:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Postacie na ostatnim zdjęciu nie trafiły do końcowej wersji gry, w tym Female Link - miała być siostrą Linka w HW. Pomysł może powrócić w nowej Zeldzie bo wiele na to wskazuje.

Czekam na jakiś większy artbook ze szkicami, tutaj jest ich zdecydowanie za mało.
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 21 października 14, 10:31

Czaiłem się na to baaardzo długo.
Obrazek

[ Dodano: 20 Grudzień 14, 11:14 ]
Muszę sie wam czymś pochwalić :). Dostałem taki oto prezent od mojej dziewczyny na święta:

Obrazek

Oczywiście to zielone coś jest najważniejszym elementem całego zestawu ;). Skrzynka zakupiona bodajże w empiku, jednakże własnoręcznie ją przemalowała i pomalowała.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Nie mam pojęcia co w niej będę trzymał, pewnie po prostu zamknę w sejfie żeby nie zniszczyła się :). Radości mam co nie miara, najpiękniejszy prezent jaki widziałem :).
Obrazek

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 29 grudnia 14, 02:02

Ładna skrzynka, jakbyś o niej nie napisał to można by pomyśleć, że jest oficjalna :wink:

Ja sobie sprawiłem...

Obrazek

2 płytowy OST z ALBW:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Oraz figurkę Linka z serii nendo:

Obrazek
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 30 grudnia 14, 16:28

sEbeQ13, świetna jest ta skrzynka. Nie jestem fanem gadżetów związanych z grami czy czymkolwiek i uważam je często za zbędny wydatek, ale co innego gdy coś jest samodzielnie, ręcznie wykonane :D . Bardzo ładnie to wyszło.
MasterLink, tobie trochę zazdroszczę tego OST z ALBW :wink:

Do mojej kolekcji doszła taka oto pozycja :)
Obrazek

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 31 grudnia 14, 03:28

Fajne jest to, że na jednej płycie są wszystkie utwory z Hyrule, a na drugiej z Lorule.

Za jakąś figurkę Linka w wersji "Eledy of Emtiness" też bym się nie obraził, do dzieła Nintendo.
Obrazek

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 2 stycznia 15, 14:18

A więc i ja się pochwalę. Do kolekcji dołącza Konsolka WiiU oczywiście wiadomo jaka :) i brelok. Pocztą już idzie HW :P
Obrazek
www.karolinaszczesna.pl
Obrazek
voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 3 stycznia 15, 00:06

A Wind Waker HD?
Obrazek

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 3 stycznia 15, 00:19

Tak był w komplecie w zestawie ale chce go sprzedać na rzecz pudelkowego w luimitce które będę miał z Holandii za 160 złota.
www.karolinaszczesna.pl

Obrazek

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 5 stycznia 15, 13:52

Dzięki za miłe słowa :). Przekażę ;).

Gratuluję zdobycia OSTa z ALBW. Akurat przeglądałem aukcje z nim ;). Co za zbieg okoliczności. Nokash, również gratki! Konsola nówka?

Kolejny świąteczny stuff. Tym razem, ten prezent zrobiłem sobie sam, jednakże w natłoku wydarzeń nie bardzo miałem głowę aby chwalić się od razu.

Obrazek
Obrazek

Also, tak przy okazji, mam wrażenie, że na nowej konsolce ekrany są... deko ciemniejsze, jakby z większym kontrastem, przez co wszystko wygląda... lepiej. Ktoś też miał podobne doświadczenie?

[ Dodano: 8 Luty 15, 14:09 ]
No i się udało. Czekając na nową majorę, słucham sobie...
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 25 lutego 15, 18:14

Nie zaglądałem tu dawno, ale widzę, że masz już soundtrack z ALBW

Ktoś jeszcze?
Obrazek

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 6 marca 15, 20:00

Wypadało by w końcu zrobić jakiś update mojej kolekcji Zeld, mojej dumy i chwały! <3

Obrazek

Niestety pożyczyłem kumplowi mojego dwupłytowego Wind Wakera z Gamecube więc nie załapał się na foto! ;/

Do kolekcji brakują trzy gry - A Link to the Past(wstyd mi, że jeszcze jej nie mam), Four Swords(mam na eShopie ale to nie to samo) i Four Swords Adventures! ;)

PS: Ta pocztówka arhn.eu znalazła się tam z powodu tego, iż robiłem zdjęcie dla arhn.eu! ;)
Obrazek
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 7 marca 15, 12:16

Trochę szkoda że nie ma pudełek... Lepiej byłoby gdybyś je miał. Trochę takie na skróty robienie kolekcji.
www.karolinaszczesna.pl

Obrazek

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 8 marca 15, 16:13

Spróbuj w korzystnej cenie znaleźć np: Oracle w pudełkach. Powodzenia! :D

Nawet same kartridże w tej chwili są drogie! :)
Obrazek

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 9 marca 15, 16:38

A reszty pudełek też nie masz?
Obrazek

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 10 marca 15, 01:54

No z gier mam tylko to o na zdjęciu, brakuje Wind Waker Gamecube, wersja dwupłytowa, i spin-offów jak Tingle czy Crossbow Training(mam też Zelda:Collectror's Edition)! ;) Nie mam niestety pudełek, jakoś nigdy nie miałem na nie ciśnienia, zawsze patrzałem głównie na grę, jakby była jakaś fajna oferta to bym brał ale jakoś mi aż na tym tak nie zależy! ;)
Obrazek

Shigeru Miyamoto

Wróć do „OFF Topic”