Co chcielibyście (lub nie) zobaczyć w serii TLoZ

W końcu Legend of Zelda to nie tylko gry ;)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Trociniak
Goron
Goron
Kontaktowanie:

Postautor: Trociniak » 15 czerwca 15, 13:45

Zmiana pór roku na całym świecie? Może za 10 lat :P Już to widzę jak chce się ludziom robić cztery razy ten sam świat w innych porach...

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 18 czerwca 15, 14:33

Wygląda nieźle :wink:

[ Dodano: 18 Czerwiec 15, 14:35 ]
Trociniak pisze:Zmiana pór roku na całym świecie? Może za 10 lat :P Już to widzę jak chce się ludziom robić cztery razy ten sam świat w innych porach...
Troche dużo by tego było :(
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra

Awatar użytkownika
eviltwin1
Zora
Zora

Postautor: eviltwin1 » 19 czerwca 15, 22:13

Chciałbym grę przeznaczoną dla dorosłego odbiorcy, wielowątkową, równie klimatyczną i pokręconą, co Majora's Mask, ale jednocześnie o wiele dojrzalszą, poważniejszą. Marzy mi się pewna ponurość, poczucie osamotnienia, a także napięcie rodem z pierwszych części Silent Hill. Myślę, że świetnym miejscem na akcję byłaby śnieżna kraina, bardzo lubiłem eksplorować Snowhead. Poza tym całkowicie otwarty świat, niezależny od głównego wątku.

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 20 czerwca 15, 21:33

Ja bym chciał żeby gra rozgrywała się w innym świecie, składający się z rożnorodnych lokacji. Lokalizacje niedostępne od początku, gdzie gracz sam musi się domyślić gdzie iść. Żeby był nowy zły. Aby nie chodziło o ratowanie księżniczki. W Grze ma się duuużo dziać. Wiele questów pobocznych połączonych z głównym questem. Żeby Link posiadał nowe zdolności magiczne, niezbędne do ukończenia gry. Niełatwych bossów. Ostateczny boss ma wycisnąć z gracza ostatnie poty, najlepiej z kilkoma fazami. :)
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra

Wróć do „O Zeldzie inaczej”