Legend of Zelda: Breath of the Wild
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
kacperk pisze:Niech wypuszczą wreszcie jakiś trailer
Pewnie niedługo się pojawi - trailer odpicowanego Skyward Sworda w HD haha!
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Re: Nowa Zelda na WiiU
Twórcy zastąpili sailcloth w czymś rodzaju... lotni? Chyba coś kiedyś o tym mówiłem.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Re: Legend of Zelda: Breath of the Wild
Nowe materiały:
https://www.youtube.com/watch?v=17foyUCR-RM
https://www.youtube.com/watch?v=ofP5xkbhH9U
Wygląda na to że w grze będą pory roku.
https://www.youtube.com/watch?v=17foyUCR-RM
https://www.youtube.com/watch?v=ofP5xkbhH9U
Wygląda na to że w grze będą pory roku.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Ktoś mnie kiedyś wyśmiał tu że pory roku to za jakieś 40 lat albo coś takiego.
Nasuwają się pytania: Czy dziewczyny pokazane na trailerze to Impa i Zelda czy tylko Zelda? Skoro można odrazu iść do Ganona czyli Master Sword nie jest potrzebny? O co chodzi z tymi ptakami; to rasa z mangi Ocarina of Time? Czy tunika Bohatera się pojawi?
Hmm....Paraglider- mówiłem kiedyś o smigle czy paralotni- zostałem wyśmiany
Ogromne miasta i wioski- jak chcesz biegać po mieście to graj w GTA. Ciekawe kto miał rację.
Nasuwają się pytania: Czy dziewczyny pokazane na trailerze to Impa i Zelda czy tylko Zelda? Skoro można odrazu iść do Ganona czyli Master Sword nie jest potrzebny? O co chodzi z tymi ptakami; to rasa z mangi Ocarina of Time? Czy tunika Bohatera się pojawi?
Hmm....Paraglider- mówiłem kiedyś o smigle czy paralotni- zostałem wyśmiany
Ogromne miasta i wioski- jak chcesz biegać po mieście to graj w GTA. Ciekawe kto miał rację.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Ja bym chciał pory roku zmieniające się w real time. Może być też tak, że będziemy przychodzić do jakiejś konkretnej lokacji/wymiaru i pora roku się tam zmieni to by było prostsze od strony technicznej.
Za dużo pytań bez odpowiedzi na obecną chwilę.
Myśle, że ta postać to Zelda, zbyt oczywiste
Za dużo pytań bez odpowiedzi na obecną chwilę.
Myśle, że ta postać to Zelda, zbyt oczywiste
Może będzie trzeba podróżować w czasie; Świątynia Czasu zwykle nie stoi dla ozdoby.
Pory roku, hmm to już było...
Oto opis z informacji z działu o BotW z tej strony:
Tytuł: Legend of Zelda: Wii U (tytuł roboczy) Platforma: Nintendo Wii U Planowana data wydania: 2016 Data wydania w Europie: 8 grudnia 2006 (Wii) & 15 grudnia 2006 (GC)
Serio nie wiedziałem że nowa zelda miała się pojawić 2006 grudnia i to jeszcze na GameCuba. Czy może są to halucynacje?
Tytuł: Legend of Zelda: Wii U (tytuł roboczy) Platforma: Nintendo Wii U Planowana data wydania: 2016 Data wydania w Europie: 8 grudnia 2006 (Wii) & 15 grudnia 2006 (GC)
Serio nie wiedziałem że nowa zelda miała się pojawić 2006 grudnia i to jeszcze na GameCuba. Czy może są to halucynacje?
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Poprawione.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Krążą pogłoski, że nintendo anulowało nową Zeldę na konsole Wii-U i wyda ją tylko na Nintendo Switch
Kto ma Wii-U będzie miał kolejnego faka od nintendo jeśli to się potwierdzi, a mi to lata
Kto ma Wii-U będzie miał kolejnego faka od nintendo jeśli to się potwierdzi, a mi to lata
Nie opłaca się nowej zeldy wydawać na tą "podstawkę do Wii"
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra
Wróć do „Legend of Zelda: Breath of the Wild”