Macie co chcecie
Moderator: Moderatorzy
Macie co chcecie
otuż mam zdięcia z dodatkowej świątyni 8) ale tylko walke z linkami ale lebszy riydz niż nic mam nadzieje że podoba sie wam
Ostatnio zmieniony 12 listopada 05, 22:16 przez killer, łącznie zmieniany 1 raz.
1. w poprzednich tematach większość forumowiczów chciało zobaczyć dadadkową świontynie no i pokazałem
2. z majego kompa
3.tak
4. dochodzi sie dopiero po przejściu gry LoZ:FS która jest na tym samym dysko co LoZ:ALttp
ta świątynia znajduje sie w piramidzie żeby tam wejść trzeba zapłacić 20 rupi(niepamiętam jak sie to pisz ale chyba dobrze )
2. z majego kompa
3.tak
4. dochodzi sie dopiero po przejściu gry LoZ:FS która jest na tym samym dysko co LoZ:ALttp
ta świątynia znajduje sie w piramidzie żeby tam wejść trzeba zapłacić 20 rupi(niepamiętam jak sie to pisz ale chyba dobrze )
po przejściu gry LoZ:FS która znajduje sie na tymj samym dysku co LoZ:ALttP w grze LoZ:ALttP w darg word gdzie znajduje sie piramida na góże po prawej jest przerwanie barierki jak tam skoczysz znajdziesz na skalnej pułce a tem jest w scienie dziura i wchodzisz tam i jesteś w takim dziwnym pomieszczeniu płacisz 20 rupi za odwardzie przejścia i znajdujesz sie w dodatkowej świątyni
(ale dodatkowa świątynia jest deostąpna tylko w wersji GBA)
(ale dodatkowa świątynia jest deostąpna tylko w wersji GBA)
musisz mieć emulator wersje VBA Link włanczasz emulator w zakładka options najerzdżasz na opcje link (na samym dole) i i wtej zakładce klikasz options... pojawia ci sie okienko i z 2 kategori wybierasz single computer a w ramce wyżej dajesz licznik na 1000 potem musisz ustawić klawiature dola pozostałych graczy po tym wyłanczasz emulator i włanczasz emlator (minimalnie jak w multi to 2 a jak chcesz max to 4 razy) i ustawiasz w odpowiednim emulatorze którą sterowność ma mieć potem odpalasz gre we wszystkich emulatorach tą smą gre w tym przypadku LoZ:ALttP no i jak marz do wyboru gre ALttP lub FS to wybierasz we szystkich emulatorach FS i grasz tylko jest jeden problem emulatory muszą mieć zbliżoną do siebie prędkośc czyli musisz sie pobawić w ustawianiu prędkości
i to wszystko jak czegoś nie zrozumiałeś to zapraszam na archiwum i tam sobie poszukasz
i to wszystko jak czegoś nie zrozumiałeś to zapraszam na archiwum i tam sobie poszukasz
- Boryn
- Zastępca redaktora naczelnego
- Kontaktowanie:
Dobra Kiler nie gadaj temu tempakowi ja terz wlaczyłem tego FS i normalnie mozna grać ale trzeba mieć emulatorek z tej stronki nie VBA tylko VBA link z www.zelda.prv.pl i tam sciągnij sobie go i masz instrukcje i chyba terz masz tego roma wiec Mr.m nie pisz głupot.Pamietaj że musisz prznajmiej grać w 2.
A co do kilera w ilu graliście w FS?
A co do kilera w ilu graliście w FS?
Wróć do „Legend of Zelda: A Link to the Past”