Sanctuary of Time
Moderator: Moderatorzy
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
ten master zna wszystko php c++ jave itd ale grafika nie ma nic do żeczy ja mógłbym zrobić GRAFIKE i ewentualnie ją pociąc ale składainie stronki zostawiam innym chociarz mógłbym pomagać no ale to nie moja brocha moja dziedzina to grafika 2d i 3d
PS.nie no nie pochlebiajcie mi a mam kompa dopiero od roku a photoshopa krócej eszcze jestem początkujący jak widze prace innych bardziej doświadczonych grafików to mi szczena opada.
PS.nie no nie pochlebiajcie mi a mam kompa dopiero od roku a photoshopa krócej eszcze jestem początkujący jak widze prace innych bardziej doświadczonych grafików to mi szczena opada.
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
ja sie nie przjmuje i chcę pokazać jeszcze siga dla MR M tego co obiecalem w innym temacie ale tutaj jest akurat odpowiedniejszy temat ja k klikniesz na worms to wysle cie do wormsuw a jak na SoT to wiesh gdzie
Ostatnio zmieniony 6 grudnia 05, 22:16 przez Kaczor, łącznie zmieniany 6 razy.
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
nowm wiem spoko narazie coś testowałem sory zaraz to zrobie poprawnie bo jush wiem co zrobić zresztaą szkoda słów na tłumaczenie zaraz bedzie gotowe
[ Dodano: Wto 06 Gru, 2005 ]
dobra teraz wszystko działa i jak sie podoba oczywiscie obrazki moge inne zrobic tylko oto chodzi ze to jakby jeden sig a 2 odnosniki
[ Dodano: Wto 06 Gru, 2005 ]
dobra teraz wszystko działa i jak sie podoba oczywiscie obrazki moge inne zrobic tylko oto chodzi ze to jakby jeden sig a 2 odnosniki
No i właśnie z tym jest problem, bo webmaster też byłby w sumie potrzebny,ale taki który by mógł coś zmienić w razie potrzeby i najlepiej znający się na php tak żeby zrobic jakiś skrypt dzię,ki ktoremu byłaby rejestracja oraz dodawanie artykułów przez redaktorów
A pozatym Explodion to ten banner Worms/SoT jest niesamowity :D:D:D :D:D:D:D:D:D Też mam photoshopa (8.0 CE),ale nigdy z niego praktycznie nie korzystalem.
A pozatym Explodion to ten banner Worms/SoT jest niesamowity :D:D:D :D:D:D:D:D:D Też mam photoshopa (8.0 CE),ale nigdy z niego praktycznie nie korzystalem.