Słabość płci
Moderator: Moderatorzy
Słabość płci
Wie że podobny temat już był ale musze go poruszyć z dziewczynami.
Drodzy chłopacy !!
Na forum jest mało dziewczyn ale napewno ,było by więcej gdyby nie to że faceci bardziej ciągnom do Zeldy.Ale dziewczyny są silną płcią i powinny być traktowane jak chłopcy bo napewno mamy wspólne zainteresowani Ja lubi grać w piłke i jestem kapitanką szkolnej dróżyny siatkarek !!
Na forum jest mało dziewczyn ale napewno ,było by więcej gdyby nie to że faceci bardziej ciągnom do Zeldy.Ale dziewczyny są silną płcią i powinny być traktowane jak chłopcy bo napewno mamy wspólne zainteresowani Ja lubi grać w piłke i jestem kapitanką szkolnej dróżyny siatkarek !!
- Kontaktowanie:
ale nikt nie traktuje dziewczyn jakos gorzej po prostu na forum jest malo dziewczyn ale to juz nie jest niczyja wina to ich sprawa a posty piszesz takie nie wiem jakies dziwne nie rozumiem o co chodzi bedziesz walczyc o prawa kobiet to udzielania sie na forum przeciez je maja tylko z nich nie korzystaja Proste!
Tera ja nie kapuje ciebie
[ Dodano: Pią 09 Gru, 2005 ]
Sastrzelcie mnie jeśli to nie dobry pomysł ale na temacie Wielka Prośba podam świetną propozycje którom musimy rozwarzyć.
[ Dodano: Pią 09 Gru, 2005 ]
Sastrzelcie mnie jeśli to nie dobry pomysł ale na temacie Wielka Prośba podam świetną propozycje którom musimy rozwarzyć.
Ile by? dał za dobr? piosenkę ,a ile za taniec.Pap to mój żywioł i nikt mnie z niego nie wyrwie.!!!!!...
Jak sie wyrejestrowac??
Jak sie wyrejestrowac??
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
Impa pisze:A podacie numer gg PiotraW
Myślę, że jakbym chciał ,aby wszyscy użytkownicy tego Forum i serwisu znali mój nr gg. to bym go podał w profilu i dziale "Redakcja". Jednakże tak nie jest.... wiąże się to z tym,iż nie lubię jak nawiedzają mnie ludzie w sprawach typu: "A jak pokonać tego i tego?", "A co mam teraz robić w Zeldzie XYZ?". Kiedyś popełniłem ten błąd i podałem mój nr ,teraz już tego nie robię... jeżeli chcesz ze mną porozmawiać ,to od tego jest Forum, e-mail, bądź (UWAGA!) dziś gdzieś tak w godz. 22.00-1.00 w nocy (rzecz jasna) będę na Chacie naszego serwisu, więc jeżeli ktoś będzie miał jakieś pytania to z chęcią na nie odpowiem.
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
Słuchaj może kimś ważnym nie jestem ale żądam odpowiedzi teraz...wszyscy mnie popierają ale kobieta musi powiedzieć ja nie prosze o to aby mi powiedziano jak przejść...Moim zdaniem powinno być taki coś jak kasowanie profilu jeśli przez jakiś czas nie będzie dawać postów to wypad...proste... (o22.00 nie mam czasu)
Ile by? dał za dobr? piosenkę ,a ile za taniec.Pap to mój żywioł i nikt mnie z niego nie wyrwie.!!!!!...
Jak sie wyrejestrowac??
Jak sie wyrejestrowac??