Słabość płci
Moderator: Moderatorzy
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
Impa pisze:Słuchaj może kimś ważnym nie jestem ale żądam odpowiedzi teraz...wszyscy mnie popierają ale kobieta musi powiedzieć ja nie prosze o to aby mi powiedziano jak przejść...Moim zdaniem powinno być taki coś jak kasowanie profilu jeśli przez jakiś czas nie będzie dawać postów to wypad...proste... (o22.00 nie mam czasu)
Szczerze mówiąc, to wolę jednak żeby użytkownicy nie pisali postów, niż skrobali co kolwiek jak to niektórzy robią... Nie nawidzę nabijania postów.
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
Post to wiadomość niwiem jak sie nabija posty ,ale przecież po to jest to forum aby gadać i nie kapuje o co chodzi z skrobaniem(a tera ktoś si ę na mnie mści usuwając moje tematy poprostu chce aby każdy wiedział że jako młody Link przeniosłam się do zamku Ganondorfa)
Ile by? dał za dobr? piosenkę ,a ile za taniec.Pap to mój żywioł i nikt mnie z niego nie wyrwie.!!!!!...
Jak sie wyrejestrowac??
Jak sie wyrejestrowac??
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
jeszcze raz zwracam się do ciebie o zajrzenie do regulaminu:
ja odpowiedzialem na tamtego posta ale to nie ja sie spytalem....jkak coś
PiotrW pisze:7. Zakaz zadawania pytań typu:Kod: Zaznacz cały
Skąd ściągnąć Legend of Zelda: Wind Waker (GC), Legend of Zelda: Four Swords Adventures (GC), Legend of Zelda: Twilight Princess (GC) (dotyczy to także każdej kolejnej na GameCuba bądź Nintendo DS'a) ?
ja odpowiedzialem na tamtego posta ale to nie ja sie spytalem....jkak coś
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
Impa pisze:Post to wiadomość niwiem jak sie nabija posty ,ale przecież po to jest to forum aby gadać i nie kapuje o co chodzi z skrobaniem(a tera ktoś si ę na mnie mści usuwając moje tematy poprostu chce aby każdy wiedział że jako młody Link przeniosłam się do zamku Ganondorfa)
To nie "ktoś" usunął Twoje posty tylko JA, osobiście.
Przy okazji ,otrzymujesz ostrzeżenia, ale jeszcze nie oficjalne.
OK. A mogłabym wiedzieć dlaczego i mam się powtarzać abys rozważył moją propozycje(przy okazji jak to czytam to wydaje i się że normalnie dostała bym ostrzeżenie oficjalne//przyznaj się lubisz mnie choć troch //)
Ile by? dał za dobr? piosenkę ,a ile za taniec.Pap to mój żywioł i nikt mnie z niego nie wyrwie.!!!!!...
Jak sie wyrejestrowac??
Jak sie wyrejestrowac??
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
Impa pisze:OK. A mogłabym wiedzieć dlaczego i mam się powtarzać abys rozważył moją propozycje(przy okazji jak to czytam to wydaje i się że normalnie dostała bym ostrzeżenie oficjalne//przyznaj się lubisz mnie choć troch //)
Tu raczej nie chodzi o to czy Cię lubię ,czy nie ,bo nie mam za co Cię lubić... poprostu dziewczyny zawsze mają u mnie większe prawa, i wolno im na więcej ,jednak wszystko ma swoje granice... Co do kasowania użytkowników, to już Ci odpowiedziałem... narazie "czyszczenia" forum nie szykuję...