a tak w ogóle to kto w to grał ???
Moderator: Moderatorzy
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
a tak w ogóle to kto w to grał ???
zauważyłem że w dziale ww i wogule o grach na gacka mało osób sie wypowiada a ww to moja ulubiona część zeldy (i OoT) a tak mało się o niej gada..więc może najpierw powiedzcie kto w to grał albo gra
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
Szczerze mówiąc ,to do tej pory nie miałem jeszcze przyjemności w WW zagrać, ale Mikołaj mi pod choinkę przyniesie ,więc już nie dłuuuugo....
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
no to cieszę się że może wkońcu będe miał z kim pogadać o tej grze ale chyba więcej ludzi w to grało
P.S a tak wwogule to wysłałem ci mejla i sam mozesz zobaczyc co w nim jest niebęde sie rozpisywał ale dotyczy on WW........więc albo niesprawdzasz poczty albo mail co podaleś w dziale redakcja jest tylko na potrzeby serwisu
P.S a tak wwogule to wysłałem ci mejla i sam mozesz zobaczyc co w nim jest niebęde sie rozpisywał ale dotyczy on WW........więc albo niesprawdzasz poczty albo mail co podaleś w dziale redakcja jest tylko na potrzeby serwisu
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Ja przeszłem WW dwa razy i miałem ją ok 2 tyg po premierze WW w polsce.Miałem kiedys Gacka i WW,ale sprzedałem,kasa była potrzebna choc teraz troche żałuje,bo pograłbym se w Zelde WW w sumie tez chcialbym sie tu bardziej udzielac w tym dziale,ale nie za wiele ludzi tutaj pisze.Poza tym troche juz zapomniałem z Zeldy WW.W przyszłosci mysle nad kupnem GC i Zeldy WW i TP.
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Master.G pisze:No ale grać u kolegi to nie frajda...Lepiej miej swije ja bym wybrał Ps2 :mrgreen:
Racja lepiej miec swoja konsole.W sumie bardziej podobaja mi sie gry na ps2,Soul Calibur 3,God of war,mgs3,true crime itp itd na gacka jedynie ale za to bradzo podoba mi sie Zelda WW i jeszcze nowa TP mnie kusi takze ciezki wyboor.Gdyby Zeldy byly na ps2 nie wachałbym sie wogoole
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
Wróć do „Legend of Zelda: Wind Waker”