Słyszałem, że po przejściu całej gry pojawia się nowa świątynia, którą można przejść... W tej chwili nie wiem, czy słyszałem to od kolegi, czy przeczytałem w necie, ale chcę informacji na ten temat. Może ktoś już do niej doszedł?
Pozdrawiam,
http://www.zelda-legends.prv.pl
Nowa świątynia?
Moderator: Moderatorzy
- Domin189
- Kokiri
- Kontaktowanie:
Nowa świątynia?
I tak narodziła się legenda, jak Zelda...
Czytałem o tym. Występuje ona tylko w wersji na GBA, aby do niej dojść treba najpierw przejść Four Sword, a gdzieś pod koniec gry, w jakieś piramidzie czy czymś w tym rodzaju(rozwalało się tam ścianę wielką bombą) będzie jakieś przejście.Nie jestem pewien czy to na pewno jest tam, ale o jakimś bonusię po ówczesnym przejściu FS czytałem.
8=============D
Ja doszedlem, ale nie mam screenow, bo gralem na GBA. Zeby wejsc do tej swiatyni tzreba przejsc do konca 4Sworda i zaplacic 20 Rupii za wejscie) W tej swiatyni trzeba zebrac 4 miecze (odpowiednio do kolorow 4 Linkow) i przejsc polepszonych znanych nam bossow(3/4 wszystkich bossow zawartych w grze)po zebraniu walczymy z 4-ma linkami, ktore wyskakuja po pokonaniu poprzedniego. Jak przejdziesz to chyba pokazuja sie napisy koncowe i wsio.
save
mozesz skorzystac z tej bonusowej swiatynii i na kompie wystarczy ze znajdziesz save'a do oryginalnego romu ALTTP/FS 100% i idziesz !!
[ Dodano: Sob 10 Lis, 2007 ]
wszystkie aktywne cerwery do cs 1.6 i innych gier znajdziesz na:
www.game-monitor.com/
[ Dodano: Sob 10 Lis, 2007 ]
wszystkie aktywne cerwery do cs 1.6 i innych gier znajdziesz na:
www.game-monitor.com/
---
Zbanowany
---
[Mr.M]
Zbanowany
---