mam problem jestem w 4 swiatyni o to screen http://img394.imageshack.us/my.php?imag ... 0215zi.png musicie tam wejsc bo nie umiem wstawiac screenow
mam nadzieje ze skojarzycie nie wiem jak otworzyc te drzwi albo raczej jak poprzesuwac te kawalki lody w solucji pisze ze ten jeden do gory i tak zrobilem a tamte dwa to sie sklonowac u gory i na dole i przejsc no i tu problem ze nie idzie tego przejsc bo moj klon ginie
4 swiatynia
Moderator: Moderatorzy
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
hmm musisz oczyścić sobie dwa górne tory z kawalkuw lodu i jeden kawalek polozyc na guziku na dole potem sie rozmnorzyc i ominąć skałki i stanąć na dwuch przyciskach tylko trzeba uważać zeby nie walnąć o sciane...
mogłem pomylić się troche więc wlącze minisha i zobacze dokladnie
[ Dodano: Czw 15 Gru, 2005 ]
już kiedys komuś w tym pomagałem tylko że ten ktoś dał mi sava i ja to zrobilem to byl lucyfinder ale jush go niema na forum
mogłem pomylić się troche więc wlącze minisha i zobacze dokladnie
[ Dodano: Czw 15 Gru, 2005 ]
już kiedys komuś w tym pomagałem tylko że ten ktoś dał mi sava i ja to zrobilem to byl lucyfinder ale jush go niema na forum
Ja mam na ten temat inną poradę
Lodowy blok, który nie jest na tym screenie przesuń w dół i w lewo (albo samo lewo, już nie pamiętam jak stoi). Powinien znaleść się koło skały. Ten na screenie przesuń w dół i w lewo. Takie ułożenie pozwala na najprostrze przejście (tylko jak sklonujesz się tak, że oryginał jest niżej)
Lodowy blok, który nie jest na tym screenie przesuń w dół i w lewo (albo samo lewo, już nie pamiętam jak stoi). Powinien znaleść się koło skały. Ten na screenie przesuń w dół i w lewo. Takie ułożenie pozwala na najprostrze przejście (tylko jak sklonujesz się tak, że oryginał jest niżej)
"Żegnany gwizdami i ?miechem szyderców powracam w glorii i chwale ..."
Wróć do „Legend of Zelda: The Minish Cap”