Chrono Cross
Moderator: Moderatorzy
- macio94
- Zora
- Kontaktowanie:
Chrono Cross
W tym temacie piszcie o tej świetnej grze Chrono Cross. Pytania, porady, sekrety...
Dzięki, PiotrzeW.
Dzięki, PiotrzeW.
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
Gra jest piękna! jednak nigdy nie udało mi się jej ukończyć (brak czasu...) ,mimo wszystko gorąco polecam!
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
- macio94
- Zora
- Kontaktowanie:
Kilka razy przeszedłem (ale grałem przez się 2 miesiące), ale nie odkryłem wszystkich sekretów.
Czemu mój temat ma "Oczekuje na akceptację"?
Sorki-miał
Czemu mój temat ma "Oczekuje na akceptację"?
Sorki-miał
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 05, 12:03 przez macio94, łącznie zmieniany 1 raz.
- macio94
- Zora
- Kontaktowanie:
Chrono Cross to ŚWIETNA gra i nie wiem skąd ją ściągnąć ale warta jest kupna (acha no jest na PSX jakby kto nie wiedział)
Jeśli ktoś zna jakieś sekrety to piszcie (np. na wyspie wodnego smoka jest jaskinia z zamrozonym wejściem. Jak tam się dostać? (jeśli wogóle można))
No bo tak jest napisane jak się walnie posta. Ja nie widziałem twojego posta, było tylko oczekuje na akceptację.
[scroll]Niech ktoś powie o co biega z tym "Oczekuje na akceptację"[/scroll]
[ Dodano: 16-12-05, 19:49 ]
Acha i Chrono Cross to sequel Chrono Triggera (download jest na ZC) ale uważam że Chrono Cross jest lepszy niż Chrono Trigger
Jeśli ktoś zna jakieś sekrety to piszcie (np. na wyspie wodnego smoka jest jaskinia z zamrozonym wejściem. Jak tam się dostać? (jeśli wogóle można))
Mr.M pisze:Oco chodzi z ostatnim postem??Oczekuje na akceptację
No bo tak jest napisane jak się walnie posta. Ja nie widziałem twojego posta, było tylko oczekuje na akceptację.
[scroll]Niech ktoś powie o co biega z tym "Oczekuje na akceptację"[/scroll]
[ Dodano: 16-12-05, 19:49 ]
Acha i Chrono Cross to sequel Chrono Triggera (download jest na ZC) ale uważam że Chrono Cross jest lepszy niż Chrono Trigger
-
- Kokiri
-
- Kokiri
Zakończenia nie pojawiają się losowo. Np. gdy zdobędziesz Chrono Cross, i ponownie będziesz Serge'em i uratujesz Kid, to pojawi się "te właściwe" zakończenie. Ja niestety poległem przy ostatniej walce, ale mam save'y i zamiar zakończyć grę na święta. Wszystko dla tego że przy ostatniej walce, gdzieś tak po pól godzinie, zawiesił mi się komputer. Wtedy to zostawiłem grę i powiedziałem sobie, że wrócę do niej na święta. A więc "Lavosie" nadchodzę!!!!
-
- Kokiri
macio94, jak chcesz polskie opisy to wejdź na np. www.innerworld.pl, lub subfan.pl , masz tam opisy i to po polsku.