Czy nowa Zelda TP bedzie lepsza od OoT lub WW?

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Czy nowa Zelda TP bedzie lepsza od OoT lub WW?

Postautor: Gangsta » 23 sierpnia 05, 23:54

Jak myslicie czy The Legend of Zelda Twilight Princess bedzie lepsza i pobije jak dotychczas niepokonana Zelde OoT,badz świetną Zelde WW?
Mi wydaje sie ze jezeli poprawiom kilka niedociagniec to bedzie to najlepsza Zelda jaka wyszla.Co sadzicie na ten temat?
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
Mitrandir
Kokiri
Kokiri

Postautor: Mitrandir » 24 sierpnia 05, 09:19

Ja tam nigdy do końca nie zaakceptuje Zeldy 3D. Ale TP ma szansę być nalepszą (z Zeld 3D). W końcu bazuje na silniku graficznym od WW.
Pozdraviam,
Mitrandir

Awatar użytkownika
Lookerro
Goron
Goron

Postautor: Lookerro » 24 sierpnia 05, 21:16

Nie wiem ale klimatem wontpie OoT rulez;]

kropek(szkoła)

Postautor: kropek(szkoła) » 5 września 05, 19:02

nie macie panowie co pisać przecież wiadomo klimat buuje grafika fabuła i grywalnioć różnorodność i niemonnotonność więc NIE PISZCZIE BZDÓR TA ZELDA JESZCZE NIE WYSZŁA SCREENY I TRAILERY TO NIE WSZYSTKO. graliście nie

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 6 września 05, 22:55

Fakt Zelda TP jeszcze nie wyszla,nie gralismy w nia,ale to tylko przypuszczenia głownie czerpane z trailerow i tylko narazie datego mozemy ja ocenic wstepnie.Czy bedzie lepsza czy nie o tym dowiemy sie wkrotce.Zapewne ma duze szanse na to by byc najlepsza Zelda oczywiscie to tylko moje osobiste przypuszczenie.Kropek nie powiesz mi ,ze Trailery i screeny to nic zapewne majom ogromne znaczenie i narazie tylko dzieki nim moze podziwiac nowa Zelde,a tym samym wyrazic swoja wczesna opinie :mrgreen:

Chrno

Postautor: Chrno » 18 grudnia 05, 09:39

:4 czemu osadzacie ze nie mozna pograc w Zelde TP przeciez na targach byly juz grywalne wersje ale pociete na poszczegolne lokacje wiec nie wciskac mi tu ze nie mozna w nia pograc chociaz sam nie bylem na targach ale za to moj kumpel byl i mi opowiedzial jak sie sprawuje

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 18 grudnia 05, 14:11

Ja nie wiem czy pobije oot i ww bo w ww nawet nie gralem. A oot bedzie bardzo trudno jej pobic bo jest to przynajmniej według mnie jedna z najlepszych gier jakie powstały. Boję sie za to że ta zelda przez swój mrok zatraci baśniowy klimat poprzednich części. Jeśli będzie za poważna to przynajmniej u mnie ma mniejsze szanse na pobicie oot.
I nie wiem czy ktos z was to czytal ale wlazlem na www.gry-online.pl i znalazlem taką wiadomosc:
Zapowiadana na początek roku 2006 gra The Legend of Zelda: Twilight Princess będzie ostatnią grą o tej tematyce, która zostanie wydana w takiej formie jaką znamy do tej pory. Zapowiedział to w wywiadzie radiowym jeden z twórców tego tytułu – Shigeru Miyamoto.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 19 grudnia 05, 13:29

ja myśle że pobije OoT bo nawet teraz uważam ze WW jest leprzy od OoT ,a TP będzie napewno leprza

Awatar użytkownika
Tobijas
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Tobijas » 19 grudnia 05, 13:40

na pewno lepsza..... ale czy będzie dłuższa?

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 19 grudnia 05, 14:20

TP wg zalozen to ponad 100 godzin graniia...

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 19 grudnia 05, 17:36

Chrno napisał:
"czemu osadzacie ze nie mozna pograc w Zelde TP przeciez na targach byly juz grywalne wersje ale pociete na poszczegolne lokacje wiec nie wciskac mi tu ze nie mozna w nia pograc chociaz sam nie bylem na targach ale za to moj kumpel byl i mi opowiedzial jak sie sprawuje"

No jasne na targach E3 da sie pograć i napewno wszyscy znas juz w to grali bo kazdy jezdzi na E3 jak ma wolny czas.Gosciu zastanów sie co ty piszesz,ci ktorzy maja okazje pograc w demko TP musza miec kase zaoszczedzoną ,a to nie mały wydatek,bo wstep napewno nie jest za darmo,a po drugie napewno wiekszosc z nas nie była na
targach E3 i nie grali w najnowsza odsłone Zeldy takze jedynie czym możemy sie sugerować(narazie) to tarilery i screeny.

Zakładam tak jak Ex-plodion WW było według mnie lepsze od Oot,a teraz TP bedzie lepsze od WW :mrgreen: Gra bedzie miała mase smaczków :mrgreen: do tego ta grafa i muzyka i ok 130 h godzin grania,do tego pan Miyamoto w jednym z wywiadów powiedział ,ze ta Zelda bedzie najlepsza z wszystkich Zeld.Takze jednego mozemy byc pewni kmiot to nie bedzie.Ja zakaładam ze bedzie to albo gra doskonała(9) albo gra ideał(10) innych ocen raczej nie biore pod uwage
:mrgreen:

drug
Goron
Goron

Postautor: drug » 20 grudnia 05, 16:07

TP bedzie lepsza na 100% ale czy zachwyci wszystkich fanow ktorzy uwazaja ze OoT jest nie do przebicia
pod wzglwedem graficznym naewno TP przebije OoT fabula tez wydaje sie ciekawa

wszystkie gry OoT MM WW i TP ukazuja nam jak zelda zmieniala sie porzez te wszystkie lata i z kazda nowa gra seria staje sie jeszcze lepsza
nowe gry wnosza do serii cos nowego ciekawe rozwiazania itp

chrno

Postautor: chrno » 3 stycznia 06, 22:22

:4 zgadzam się teraz już wiemy kiedy będzie nowa Zelda 26.05.06 już zlożyłem pre-order jak dla mnie jest niesamowita WW chwyciło mnie za serce gdy w to grałem jak i do tej pory gram ale jak pomyśeć że będzie znowu można pojeżdzić naEponie czy przejśc śię przesz las o wschodzie słońca to aż mi się łezka w oku kręci no co tu dużo pisać pozostało jeszcze około 142 dni do premiery i się wtedy przekonamy jaka naprawde bedzie nowa The Legend Of Zelda:Twilight Princess

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 11 stycznia 06, 16:36

dziwi mnie czemu tutaj coś każdy zaprzestał pisać?
Wii FC: 7964-7540-9921-2263

MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 12 stycznia 06, 16:31

Co tu wiecej pisac jak widac wiekszosc jest zgodna TP bedzie lepsze od OoT i WW.
Najwyrazniej wszystko sie składa na to ze tak bedzie.Poczekamy zobaczymy :wink:

Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”