Książki
Moderator: Moderatorzy
Książki
No właśnie. Przed załozeniem wyszukałem to hasło na forum i nic konkretnego nie znalazłem. A przecież na niektórych forach są całe działy poswięcone książkom.... Ale do rzeczy. jakie ksiązki czytacie?? ja osobiście jestem zagorzałym fanem Terrego Prachetta, ale nie lubię takiego "klasycznego" fantasy w stylu "Mroczna księga wieży smoczego miecza" (tytuł powstał ze zmiksowania wszystkich słów które powinny sie pojawić w tytule banalnego fantasy. Lubię też serie "Autostopem przez galaktykę" adamsa, a moimk ulubionym gatunkiem (nie licząc wyżej wymienionych) jest Thriller (ale tylko jeśli chodzi o ksiązki)
a jakby wonsz boa zjadl pajonka to pajonk by ugryzl wonsza od wnentrza ?
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Ja po prostu ubóstwiam Howarda Phillipsa Lovecrafta. Najlepszy pisarz grozy. On tak pisał swoje opowiadania że do dzis pamietam jak w nocy kiedy nie moglem spac u siostrzenca czytalem jedno opowiadanie. No i potem siedzialem 2 godziny i czekałem na świt Jeszcze mi sie wydawalo ze koty chca mnie zabic :mrgreen:
Co jest kurde?
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
drug pisze:a fajna byla jeszcze pamietam Syzyfowe Prace ale do tego musicie dorosnac
Dorosnąć? Ja już przerabialem Syzyfowe Prace i nie powiem mądra była, ale niezbyt mi sie podobała. W ogóle nie podobaja mi sie lektury jakie mamy w szkole. Mielismy miec Hobbita to oczywiscie nie zdążylismy przerobic. Teraz mamy miec wojne swiatów i też nie przerobimy skoro lekture która miala byc przerobiona we wrzesniu przerobilismy dopiero teraz!
Co jest kurde?
-
- Kokiri
ja czytam prawie wszysko co się wrzuci w ręce: Harrego Pottera,Mikołajek,Mateuszek(oba tytuły na rozluznienie ), książki Verne'a, seria Pana Samochodzika(12 tomów Zbigniewa Nienackiego i reszte ), Krzyżaków będę przerabiać jako lekturkę i inne......za dużo bym musiał wymieniać wszystkie tytuły książek które przeczytałem :mrgreen: