Ostatnio obejrzany film?
Moderator: Moderatorzy
Master.G pisze:P.S.Tobijas ja czytam w myślach mego znajomego!!! :mrgreen:
Juz wiem kim ty jestes..... TO TY MIKOŁAJ!!!!!!
Btw. To nie jest Impa (a raczej Imp :mrgreen: ).... mam dwóch kolegów o imieniu Mikołaj. Ten Mikołaj jest akurat spoko
Co ty taki nieśmiały sie zrobiles?? chciales mnie robic w bambooche czy jak?
- macio94
- Zora
- Kontaktowanie:
Boże normalnie randka w ciemno...
Tobijas, nieźle! Masz dwóch kolegów na forum. Tylko kto z kogo ściągnął? (Bo jakoś nie wierzę, żeby wszyscy w tym samym czasie się rzucili na to forum)
Szkoda, że nikt z mojej klasy oprócz mnie i mojego kolegi nie lubi Zeldy
Mój kolega się zarejestrował ale nie chce wchodzić (nie ma czasu ) Aha jakby kto chciał wiedzieć to Tohunga.
Tobijas, nieźle! Masz dwóch kolegów na forum. Tylko kto z kogo ściągnął? (Bo jakoś nie wierzę, żeby wszyscy w tym samym czasie się rzucili na to forum)
Szkoda, że nikt z mojej klasy oprócz mnie i mojego kolegi nie lubi Zeldy
Mój kolega się zarejestrował ale nie chce wchodzić (nie ma czasu ) Aha jakby kto chciał wiedzieć to Tohunga.
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
-
- Kokiri
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
U mnie ci co wiedzą to dzieki mnie, albo temu kumplowi jednemu co tez sie interesuje. Ostatnio koleżanka pytala co robie wiec mowie ze siedze na forum. spytala na jakim wiec powiedzialem ze o zeldzie a ona pyta co to i tym samym skazała sie na półgodzinną historie serii pisaną przez gg :mrgreen: Ale powiedziala ze podziwia mnie za to ze mam jakąś pasje :mrgreen:
Co jest kurde?
Ostatni film jako obejrzałem to Final Fantasy VII:Advent Children.Wspaniały film.Polecam obejrzeć fanom serii Final Fantasy jak i tym którzy w żadną z gier z Final Fantasy nie grali.
EDIT
Dobra...ostatni film jaki obejrzałem ostatnio to Irregular Hunter X - The Day of Sigma.
Polecam:
http://www.rockmanpm.com/forum/index.php?topic=825.0
Uwaga!Film to Anime OVA!Trwa mniej więcej pół godziny i jest to film o Rockmanie(Megamanie) X...więc jeżeli nie lubisz tego typu filmów to daj sobie spokój ze ściąganiem.
EDIT
Dobra...ostatni film jaki obejrzałem ostatnio to Irregular Hunter X - The Day of Sigma.
Polecam:
http://www.rockmanpm.com/forum/index.php?topic=825.0
Uwaga!Film to Anime OVA!Trwa mniej więcej pół godziny i jest to film o Rockmanie(Megamanie) X...więc jeżeli nie lubisz tego typu filmów to daj sobie spokój ze ściąganiem.
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
ostatnio byłem w kinie z kumplem i z kuzynem na epoce lodowcowej 2. całkiem fajny film. ale najleprze były dzieciaki w kinie. kiedy mamut do mamucicy gadał coś o reprodukcji to tam jakieś dziecko z tyłu "nie rozumiem". lanie z tego było na maxa . jeśli chodzi o scenę z filmu to najleprza była jak szukali mamótów i słyszeli w oddali jakieś odgłosy. w końcu znaleźli...tłustego "konia" na pniaku pierdzącego...a on taki tekst: sory-zjadłem coś na mieście dobre to było. polecam ten film warto obejrzeć. już pewni go nie graja bo dawno na nim byłem ale na dvd zawsze można jak wyjdzie ;] a za tydzień wybieram się na kod davinci. mam nadzieje że warto. pozdro.
-
- Kokiri
Ostatnio dobry film oglądałem dzisiaj :D, akonkretnie (troche satry ale co tam ) "Shaun of the Dead" a po naszemu "Wysyp Żywych Trupów".Wspaniała komedia z elementami horrostu i z nutka filmu romantycznego .......a może to był horror z fragmentami komedii i lekk nuta filmu obyczajowego.....albo film romantyczny z elementami horroru i nuta komedi.....czy tak czy siak wiadomo o co biega .Po prostu zombiaki na wesoło .Gra aktorksa głównych bohaterów, zzytych ze soba przyjaciół Shauna i Eda(Simon Pegg jako Shaun i Nick Frost jako Ed), jest fantastyczna.Nie bede sie na ten temat rospisywał bo po prostu mi sie nie chce ,wszytsko można znależć na stronie www.film.org.pl Powiem tylko ,że kto nie obejrzy ten zgrzeszy.A z tych nowszych produkcji....hmmm....o w morde .Jak siegam pamięcią ostatnio byłem w kinie na "Epoka Lodowcowa 2" i "Straszny film 4".......ten pierwszy bardziej mi sie podobał, a SF4......tak głupi ,że aż załosny ...no dobra troche sie uśmiałem ,ale ogólnie rzecz biorąc to kiepska komedia.
Power spited out by Flame.Wisdom that came out from Water.Courage that was born by the Earth.3 Essence's, that formed the ultimate force.Darkness my Past, Light my Future,The Triforce my destiny.It is time for my ressurection.General Onox is no more.