Seria GTA
Moderator: Moderatorzy
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Seria GTA
Grand Theft Auto to jak dla mnie jedna z najlepszych serii gier. U mnie ma 2 miejsce tuz po Loz. No więc kto w to grał? Ja grałem we wszystkie części oprócz tej z PSP, a przeszedłem GTA3, vice city i san andreas.
Co jest kurde?
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Vice City jak dla mnie typowy średniak troche pograłem,ale mi sie znudził.
San Andreasa przeszłem i tu sie sprawa ma inaczej,gra świetna Niggasy,walki,poscigi,akcja,wynoszenie rzeczy z cudzych domów:P,Siłownia :mrgreen: typowa gra dla mnie,istny Gangsta Paradise.Pamietam jak przez długie godziny przesiadywałem u kumpla grając w SA,gra która na zawsze pozostanie w pamieci tak jak Zelda 8)
San Andreasa przeszłem i tu sie sprawa ma inaczej,gra świetna Niggasy,walki,poscigi,akcja,wynoszenie rzeczy z cudzych domów:P,Siłownia :mrgreen: typowa gra dla mnie,istny Gangsta Paradise.Pamietam jak przez długie godziny przesiadywałem u kumpla grając w SA,gra która na zawsze pozostanie w pamieci tak jak Zelda 8)
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Mi właśnie w SA bardzo odpowiadał klimat. Po za tym to był po prostu symulator życia gangstera. Gra wkręcała bo mogłeś wpływać na swojego bohatera tak jakbyś sam nim naprawde był. Do tego fabuła była tak poprowadzona że bardzo zżylem się z bohaterem i po prostu chcialem zobaczyc jak sie skonczy ta historia. A ostatnia misja była genialna! Jedna z najlepszych w całej serii!
Co jest kurde?
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Misiokmaster parwda,prawda.Ogoolnie seria GTA jest srednia,ale SA to przełom i naprawde taa gra zmieniła moje zdanie co do tej serii.Jezeli GTA wam nie przypada do gustu a graliscie we wszystkie badz tez prawie wszystkie czesci GTA oproocz SA to lepiej sie nie wypowiadajcie,bo SA napewno zmieni wasze zdanie.Jedna z najlepszych gier jaka sie ukazała na konsole i nie tylko.Szkoda jedynie ze tego typu gry nie posiada Gacek
Taaa gra to wielki plus dla Ps2 i wciaz sie zastanawiam co wybrac
Taaa gra to wielki plus dla Ps2 i wciaz sie zastanawiam co wybrac
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
Mhm...Ja kupuje teraz mini nintendo.Niedługo N-Gage.MAm psx i gacka.Ale grałem we wszystkie gta Szczególnie zachwyt budzi we mnie 1,3,i SA.
Ostatnio zmieniony 7 kwietnia 07, 19:47 przez eviltwin1, łącznie zmieniany 1 raz.