Ulubione i znienawidzone kreskówki
Moderator: Moderatorzy
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- macio94
- Zora
- Kontaktowanie:
Niestety chyba największą wadą okularów jest to, że nie można nosić przeciwsłonecznych. A jeśli ktoś ma strasznie wrażliwe oczy na słońce (tak jak ja), to po prostu koszmar... ja nie mogę spojrzeć w niebo , a na dodatek na plaży tata każe mi się opalać... widzę czerwień i tata kładzie mi jakąś skarpetkę, albo liścia, ale i tak ledwo wytrzymuję
PS. Tohunga przecież kiedyś chciałeś nosić "zerówki", tak dla picu. :twisted:
PS. Tohunga przecież kiedyś chciałeś nosić "zerówki", tak dla picu. :twisted:
Ostatnio zmieniony 22 grudnia 05, 22:52 przez macio94, łącznie zmieniany 1 raz.
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
macio94 pisze: a na dodatek na plaży tata każe mi się opalać... widzę czerwie i tata kładzie mi jakąś skarpetkę, albo liścia, ale i tak ledwo wytrzymuję
Jezu to co ty nie możesz odmówić. Przecież jak nie możesz wytrzymac słońca to powinieneś powiedzieć ojcu że nie będziesz sie opalał.
Co jest kurde?
- macio94
- Zora
- Kontaktowanie:
misiokmaster ale ty nie znasz mojego ojca W takim razie on by się wnerwił i miałbym np. szlaban na kompa (najgorsza rzecz, jaka mnie może spotkać). Ale tak czy siak kupuje mi odtwarzacz mp4 za ponad 500 zeta i kupił nowego kompa więc jestem mu wdzięczny, ale czasem jestem po prostu wściekły za to, co mi powiedział itd.
PS. Kiedyś to mi płacił za opalanie
PS. Kiedyś to mi płacił za opalanie