Starcie muzycznych tytanów
Moderator: Moderatorzy
Jak widze,ze piszecie,ze Madonna jest lepsza od 50 centa to normalnie mi sie śmiać chce z tego.Bez obrazy,ale Ci co wolą madonne od 50centa i jeszcze sie do tego przyznawają....brak mi do was słow.Nie bede tu nikogo beształ bo to kulturalne forum.Tam Linkin Park lubiec bardziej od Snoop Dogga to jeszcze rozumiem,no ale Madonna bardziej niz światowej śławy rapera to brakuje mi komentarzy.Może i sie czepiam,ale Madonna czy Britney Spears to poprostu tandeta i umnie przyznac sie w moim city ze sie lubi jedna z nich to poprostu wstyd.Kłótnia nie ma sensu jezeli ma juz zamiar ją zacząc bo i tak administrator ja usunie wyraziłem tylko swoje zdanie.
PS przy okazji nastepnym starciu dajcie bardziej sensowne pojedynki.Te starcie wydało mi sie czyms w stylu porównac X-zibita do manadryny i kazdy wie ze ona nie potrafi spiewać.Takze bardziej sensownie na przyszłość
PS przy okazji nastepnym starciu dajcie bardziej sensowne pojedynki.Te starcie wydało mi sie czyms w stylu porównac X-zibita do manadryny i kazdy wie ze ona nie potrafi spiewać.Takze bardziej sensownie na przyszłość
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
50 cent umie śpiewać,a madonna nie.To co tu jest do porównywania :evil:
Ta zrobiła kariere gupi to zawsze ma szczescie.Jezeli juz nie lubicie rapu to najlepiej wogoole nie głosujcie,a nie piszcie ze madonna jest lepsza od 50 centa bo normalnie śmiac mi sie z was chce jak idzie sie tak osmieszac.No,ale w macie po 11-15 lat ,wiec nie mam sie czemu dziwic.Jedynie Drug i explodion maja normalny gust. 8)
Ta zrobiła kariere gupi to zawsze ma szczescie.Jezeli juz nie lubicie rapu to najlepiej wogoole nie głosujcie,a nie piszcie ze madonna jest lepsza od 50 centa bo normalnie śmiac mi sie z was chce jak idzie sie tak osmieszac.No,ale w macie po 11-15 lat ,wiec nie mam sie czemu dziwic.Jedynie Drug i explodion maja normalny gust. 8)
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Gangsta pisze:.Jezeli juz nie lubicie rapu to najlepiej wogoole nie głosujcie,a nie piszcie ze madonna jest lepsza od 50 centa bo normalnie śmiac mi sie z was chce jak idzie sie tak osmieszac.
Oni mają taki gust i dla nich to właśnie Madonna jest lepsza, bo właśnie nie lubią rapu. Ja też słucham rapu i uważam że Madonna i inni wykonawcy pop to syf. Linkin Park ani calej reszty też nienawidze, ale nie bede sie z nich smial tylko dlatego że sluchają innej muzyki niż ja
Co jest kurde?
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie: