Yo, słuchajcie fajna jest wogule ta gra?? Bo nie jestem, aż takim fanem Zeldy i nie mam wszystkich gier... ale ale chce sobie kupić jakąś kolejną Zelde, a że jestem fanem pocket'ów do chyba padnie na Oracle lub Minish.
Grałem już w Wind Waker'a, Majora's Mask, Link of the Past i w wersje te z Nesa.
Słyszałem, że jest tu taki jeden napaleniec tej części i czekam na jego wypowiedz .
Dobra, zła, przeciętna, wady, zalety itp. tip...
pozdro.
PS. mam nadzieje, że wątek się rozwinie z biegiem czasu
Kup, nie kup??
Moderator: Moderatorzy
Kup, nie kup??
PocKet Area - Robimy to z my?l? o was. >>> www.pocket.glt.pl <<<
Re: Kup, nie kup??
Buczuś pisze:Słyszałem, że jest tu taki jeden napaleniec tej części i czekam na jego wypowiedz
Chodzi o mnie?
Najpierw lepiej chyba kupić Oracle of Ages(jest tańsza i dłuższa od Minish Cap) jak już to przejdziesz wtedy dopiero kup MC, a później lepiej kup se Oracle of Seasons(przepisz Secret to Holodrum, który pokaże się po przejściu OoA)
Jak zabłądzisz skoprzystaj z mojej solki(a dokładniej połówki, ostatnio zaczełem pisać, zupdate`owałem rozdział"Moosh, Dimitri, Ricky" i dopisałem jak dojść do piątego levla, ale brat mi usunął{gruba locha} i nie wiem kiedy znów zacznę pisać.
8=============D
Kupie Minish Cap, bo lubie klimaty z Wind Waker'a . Pozniej Oracle lub Mario and Luigi: Superstars Saga 8) . Musze tylko zahandlowac grami na Mega Drive'a (sprzedaje na allegro) i kartami z gry DBZ CCG .
pozdro i dzięki.
pozdro i dzięki.
Wiem wiem.. znam się na miarianach i reszcie ale nie dokońca na Zeldach na GBC dlatego się pytałem...
pozdro.
pozdro.
Wróć do „Legend of Zelda: Oracle of Ages”