a tak w ogóle to kto w to grał ???
Moderator: Moderatorzy
Ja mam już dosyć polityki Nintendo. Te stare, głupie, wiejeskie maskotki typu ten zrabany Mario i DK np. mnie to tak denerwuje że jak słysze te odgłosy Maria "łuchuuu" i te jego peedalskie wąsy to bym mu najchętniej ryj klapkiem stłukł, lubie nintendo, ale tego mam już odsyć. Albo Donkey Kong kurde małpa z twarzą jak bolszewik i w głupim krawacie. To wszystko jezt takie dziecinne i beznadziejnie stare :/
Taki jest image Nintendo.Ja osobiscie z pierwszymi grami w jakie grałem to własnie był stary poczciwy Mario,a w Donkey Konga zagrywałem sie na SneSie i było gites to były czasy.Choc teraz z tego wyrosłem to jednak nie mam nic przeciwko temu.Jednak wszystko co dobre szybko sie konczy...szkoda i jedynie co teraz interesi mnie z gier z pod znaku "Big N" to własnie Zelda.Mario i Donkey dawno przepadli teraz to dla mnie troche za dziecinne,aczkolwiek nie zapomne tego co było kiedys.
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
-
- Kokiri
SIemka wszyskim..Dlaczego mówicie ze nikt nie gra w tą gre..Gra jest jednym z niewielu dzieł Nintendo..Przeszedłem tą gre bardzo duzo razy(11) i uwazam ze to jedna z najlepszych gier w Histori Wirtualnej rozrywki...Zelda jest Zaje..fajna..Grałem prawie we wszystkie czesci tej gry..To jest nałóg...A zwalczac go mozna tylko graniem...Pozdrowienia Dla fanów Nintendo...FUCK PS2!!!!!!
Nie mówimy ze nikt nie gra w tą gre tylko czy ktos w tą gre grał.Osobiscie zgadzam sie z tym iz Zelda WW jest najlepsza aktualnie jak dla mnie,choc zmieni to sie juz niebawem gdy wyjdzie TP :mrgreen: Ogoolnie skoro tak bardzo lubisz Zelde (tak jak my ) to zacznij sie udzielac na forum Co do Ps2 to niezgadzam sie według mnie jest najabrdziej,popularna ma najwiecej gier w tym sporo bardzo dobrych tytułów.Generalnie od zawsze najbardziej ceniłem sobie Nintendo to jednak Playstation jest rownie świetne,każda ztych konsol ma swoj niepowtarzalny urok ktory przyciaga rzeszy fanów,ale to juz inna bajka.Wyszlem,troche poza temat,ale to tylko tak dla sprostowania :mrgreen:
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Gangsta pisze:Master.G pisze:No ale grać u kolegi to nie frajda...Lepiej miej swije ja bym wybrał Ps2 :mrgreen:
Racja lepiej miec swoja konsole.W sumie bardziej podobaja mi sie gry na ps2,Soul Calibur 3,God of war,mgs3,true crime itp itd na gacka jedynie ale za to bradzo podoba mi sie Zelda WW i jeszcze nowa TP mnie kusi takze ciezki wyboor.Gdyby Zeldy byly na ps2 nie wachałbym sie wogoole
eeeeee dla mnie jakos Game Cube jest lepszy od PS2 mialem jakos wszystkie konsole i szczerze mowiac PS2 jest slabsze od GaCka udowadnia to Resident Evil 4 ale kazdy ma swój gust jednak ja wole gry od Nintendo mój brat woli X'a ale jak mówilem kazdy ma swój gust chociaż głownie to dla Zeldy,Metroida i Residenta opłaca się mieć GaCka jak i wiele innych gier
[ Dodano: Sro 04 Sty, 2006 ]
drug pisze:FUCK PS2 ale jak bys sobie zagral w GoW albo DMC to bys zmienil zdanie
wy sie podniecacie MAriem i DK ale popatrze na siebie poatrzcie ile macie lat nie chce nokogo t obrazac ale starsi wyjadacze potrzebuja czegos mocniejszego niz wasaty hydraulik w czerwonym kostiumie łuuuuhhhuuuu
szczerze mówiąc jesteś taki jak mój brat gdyz gdy miał 18 lat to tez siedział podjarany na chacie i docierał DMC ale na pewno PS2 nie ma tego co ma GaCek a mianowicie Resident Evil caluśa seria i kto tu mówi o mroczniejszych grach hę w tym przypadku nie zgodze się z tobą że starsi gracze potrzebują mroczniejszych gier nie zdajesz sobie nawet z tego sprawy jak sam Marian moze byc bardziej skomplikowany niz DMC w Devila gralem gdy mialem 10 lat ale mnie juz nie kreca gry na PS@ co roku te same serie wychodza i to juz sie zaczyna robic nudne moj brat sie juz od prawie 4 lat przezucil na X'a ja siedze przy GaCku i jest ok nie lubimy juz PS2 jedynie niektore tytuly sa warte kupienia PS2 ale nasza padla z przyczyn technicznych(laser nie wytrzymal naszego nacisku z grami i pdl po niecalych 2 latach)
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Wróć do „Legend of Zelda: Wind Waker”