Co robimy najlepiej w OoT
Moderator: Moderatorzy
A mnie dobrze idzie z wędkowanie chociaż odkąd gram na emulu to nie moge zlokalizować lepszej przynęty i dla rozmachu pożyczam czapkę od tego kolesia oczywiscie nie zapisuje bo poźniej on tej czapki już niema i tak łyso wygląda .Albo fajnie mi idzie zdobywanie tej krowy do domu w krokiri
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Dla mnie niejest to trudne na konsoli. Na emulu to może sprawiać trudności zupełnie jak rolowanie w mario party coś niemożliwego
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Ja tam lubie, i w miarę dobrze mi wychodza, częsci skradankowe (zamek hyrule, forteca geurudo, a trakze deku palace i forteca geurudianek, w MM co prawda, ale to działa mtak samo). W ogóle lubię takie rzeczy grach, ubóstwiam gry w stylu Thiefa...
a jakby wonsz boa zjadl pajonka to pajonk by ugryzl wonsza od wnentrza ?
Kłade na środku Kakariko bombę pojawia się dziura wskakuje i widze biedne smutne Redety.Nie było wyjścia zaatakowałem je. Zaczeły na mnie krzyczeć i poszły spać zostawiając mi do dyspozycji grubbą rupie. Klejnot przepiłem magicznymi leśnymi dzbanami. Poczym skierowałem na cmętarz aby zacząć seans spirytystyczny. A w wogóle co ja gadam Chyba coś zjadłem
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”