Warcraft 3 TFT
Moderator: Moderatorzy
Warcraft 3 TFT
grał ktoś w tą grę?? Może macie jakiegoś ulubionego bohatera?? Ja ubustwiam Miodowara Pandarańskiego i Goblinów: Alchemika, Mechanika. Moja ulubiona rasa to murlokowie i gobliny , ale z tych do grania (murlokami też się da grać , wystarczy pokombinować w grze ) to Nocne Elfy i Orkowie
Ostatnio zmieniony 4 stycznia 06, 18:15 przez Mr.M, łącznie zmieniany 1 raz.
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
w W3 ja też ubustwiałem elfów, ale w TFT coś się zmieniło i horda przejeła dla mnie władzę
[ Dodano: Sob 25 Mar, 2006 ]
Chciałbym wznowić ten temat......
Piszcie o tej grze tzn. jaka jest Wasza ulubiona rasa, bohater, kampania, strategia itp...
Ja lubie rase neutralnę, a w szczególności gobliny (czasem przypomniam jednego z nich ); z tych grywalnych w WŁĄSNEJ GRZE to lubie Orków i ewentualnie Nagi (uboga rasa, ale ciekawa).l Mój ulubiony pochater to Chen z rasy Panderanów. Ogólnie lubie Miodowarów Jak wspomniałem uwielbiam gobliny, a tzn., że lubie też Alchemika i Mechanika Z WC 3 to Moim ulubionym bohaterem jest...... hmmm.... chyba Stan'do Stormrage Ulubiona kampania to bez wątpienia "Założenie Durotaru" z WC 3 TFT (Orkowie) W tej właśnie kampanii wystepuje Chen. Dobrze, już nie pisze, bo choroba Mnie nieźle osłabiła i..... źle się czule ( )
Pozdrawiam,
Mr.M
[ Dodano: Sob 25 Mar, 2006 ]
Chciałbym wznowić ten temat......
Piszcie o tej grze tzn. jaka jest Wasza ulubiona rasa, bohater, kampania, strategia itp...
Ja lubie rase neutralnę, a w szczególności gobliny (czasem przypomniam jednego z nich ); z tych grywalnych w WŁĄSNEJ GRZE to lubie Orków i ewentualnie Nagi (uboga rasa, ale ciekawa).l Mój ulubiony pochater to Chen z rasy Panderanów. Ogólnie lubie Miodowarów Jak wspomniałem uwielbiam gobliny, a tzn., że lubie też Alchemika i Mechanika Z WC 3 to Moim ulubionym bohaterem jest...... hmmm.... chyba Stan'do Stormrage Ulubiona kampania to bez wątpienia "Założenie Durotaru" z WC 3 TFT (Orkowie) W tej właśnie kampanii wystepuje Chen. Dobrze, już nie pisze, bo choroba Mnie nieźle osłabiła i..... źle się czule ( )
Pozdrawiam,
Mr.M
- acierpicki
- Kokiri
Dla mnie rządziły rasy : Nieumarli ( za Nekromantów ), Orkowie ( za bohaterów ), Ludzie ( za Krwawych Elfów ) oraz Nocnych Elfów ( za Chimery )
Bohaterowie : Mistrz Ostrzy ( Orkowie ), Rycerz Śmierci ( Nieumarli ), Król Gór ( Ludzie ), Łowca Demonów ( Nocne Elfy )
Kampania: Nieumarli ( Król Arthas [seria The Frozen Throne] )
Mapa: Lorderon ( Lato )
Ulubiony czar: Spadające Gwiazdy ( Kapłanka Księżyca [Nocne Elfy] )
Ulubiona jednostka: Nekromanta ( Nieumarli )
Oczywiście wszystko to moje numer 1
Bohaterowie : Mistrz Ostrzy ( Orkowie ), Rycerz Śmierci ( Nieumarli ), Król Gór ( Ludzie ), Łowca Demonów ( Nocne Elfy )
Kampania: Nieumarli ( Król Arthas [seria The Frozen Throne] )
Mapa: Lorderon ( Lato )
Ulubiony czar: Spadające Gwiazdy ( Kapłanka Księżyca [Nocne Elfy] )
Ulubiona jednostka: Nekromanta ( Nieumarli )
Oczywiście wszystko to moje numer 1
"No Drinks No Foods And The Only Babe Just Left"
DEVIL MAY CRY FAN
DEVIL MAY CRY FAN