Misiokmaster mozesz pisać ksiązki calkiem niezle to przedstawiles,Powaga,dokladnie w pelni sie ztobą zgadzam.
Mr.M tez dobrze piszesz,
spora długość gry - bedzie długgaaaa ponad 130 h grania to bardzo duzo,moze jeszcze jakies dodatki,takze o to sie nie martw
- misje poboczne - wydaje mi sie ze w nowej Zeldzie bedzie zastosowany ten patent
- wiele zakończeć -

generalnie chyba jednak wątpie zeby bylo wiecej zakonczen choc kto wie czym nas zaskocza
- zmiana klimatu (na zasadzie dzień/noc ) To bedzie napewno,gwarantuje.Zreszta trailery to pokzywały i w gazetach o tym pisali
-fajne minigierki- tez o tym mowino ze bedzie mnostwo mini gier,jak najbardziej na plus
-ciekawe bossy- no ciekawe to one bedą napewno taa duz roslink i ten mutant na tym wielkim dziku calkiem nizle sie przedstawia robi wrazenie
- niezła fabuła to bedzie spełnione na 100 % jak pan Miyamoto zapewnial ze bedzie to najlepsza Zelda,takze fabuł bedzie napewno na najwyzszym poziomie.
Widzisz chyba cuz co nie co rozjasniłem,al etaka prawda Zelda spełnia wiekszosc wymogów i licze,zreszta nie tylko ja na rewolucje,ktora nastąpi juz za niedługo