God of War VS Devil May Cry

W końcu nie samą Zeldą człowiek żyje ;)
PC, GC, PS2, Xbox, PSX, N64, GBA... i co tam jeszcze macie na sumieniu.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 8 stycznia 06, 15:40

Gangsta ale jak zajarzyłem to ty nie czaisz bazy z DMC pograj we wszystkie części to zrozumiesz ale i tak powiem cała seria Devila zawsze była widowiskową grą hdyby tego zabrakło to i seria by sie skończyła bo by to już nie był Devil przecież Dante jest pół demonem to na co ry człowieku narzekasz? widze że nie grałeś za długo w każdą częśc bo byś nie mówił takich rzeczy ja zdecydowanie wole DMC niż GoW bo właśnie lubie zbijać podjarą jak to go Dante fajnie w powietrze wyrzucił i dobił w locie niż God'a porpostu klimat God of War mi się nie podoba

[ Dodano: Nie 08 Sty, 2006 ]
chodzi mi o to że porpostu Devil zawsze będzie widowiskowy i dlatego jest taki fajny bo powiedz kto nie lubi zabijać z fajnymi skokami w powietrzu czy odbijaniu się od ścian i komuś z lotu przypierdzielić z miecza?
Wii FC: 7964-7540-9921-2263

MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 8 stycznia 06, 21:55

Kompletnie nie jarze o co Ci biega(przeszłem DMC1 i 3) gdzie ja napisałem ze narzekam na DMC co :?: :?: Wyraziłem swoje zdanie,ze dla mnie DMC jest bardzo "bajkowy" efektami,taka jazda motorem po scianie to bardzo realistyczne jest jeszcze tam zrozumiem jakies tam podrzucanie wpowietrzu i strzelanie wprzeciwnika,ale niektore efekty sa za bardzo wyolbrzymione,tylko o to mi chodzi,a czego ty sie mnie czepiasz to niewiem,przeciez dla mnie DMC jest rownie swietna gra co Gow choc cenie se go troche mniej,za wzgedu na długosc gry i niektore za bardzo wyolbrzymione efekty,bo to juz nie jest efektowne tylko "bajkowe"Chrno kazdy ma swoj gust,a o gustacxh sie nie dyskutuje powinenes to uszanowac.Peace
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 11 stycznia 06, 16:17

dobra Gangsta zwracam honory wybacz to mi się też nie podoba jak np.w 3 części Dante leci sobie na rakiecie i to wygląda jakby nią jeszcze sterował to mi się też nie podoba i wiem że ma każdy z nas swój gust za co jak kogoś uraziłem to sory ludzi czasami mnie nosi

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 11 stycznia 06, 16:25

Chrno dokładnie o to mi chodzi o niektore efekty w Devil May Cry,dobrze ze wreszcie mnie zrozumiałes,poza tym DMC jest naprawde swietne tylko jeszcze jakby mogło byc troche dłuzsze to było by juz gites :wink:

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 12 stycznia 06, 18:45

no tu się znowu z tobą zgodze nie lubie gdy jest jakaś zarąbista gra a nie może przekroczyć 25h grania (oprócz Zeldy:))to czasami tak mnie wkurza i wtedy jak zawsze mało się nie spuszcze czekając na następna część.....

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 12 stycznia 06, 19:08

I niestety god of war jest strasznie krotkie. Nie pamietam dokladnie ile na normalu mi zajelo ale na pewno mniej niz 10h.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 12 stycznia 06, 19:10

Devile też nie są zbyt długie co też szkoda bo lubie spboe dłużej powymiatać z Ebony&Ivory:)

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 13 stycznia 06, 00:01

Miosokmaster to przejdz se GoW'a na najwyzszym poziomie trudnosci zobaczymy czy przejdziesz go w 10h :twisted: DMC przeszłem nawet na najtrudniejszym poziomie nie powiem łatwo tez nie było no ale dało rady, natomiast GoW na bardzo trudnym poziomie sprawi w niedługim czasie ze se włosy zgłowy powyrywasz z nerwów :D

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 13 stycznia 06, 08:17

Na hardzie troche dluzej mi zajelo (niepamietam ile dokladnie) ale na normalu to tak jak pisalem. Moze potem przejde na tym najtrudniejszym.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 13 stycznia 06, 18:43

buahahahahaha taaa jasne powodzenia.Napewno Ci sie uda............(kiedys),tylko se nog z nerwów za bardzo nie poobijaj,bo chodzic nie bedziesz umiał :lol:

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 13 stycznia 06, 19:07

Traktuje to jako wyzwanie :D Jak tylko odzyska to przejde na najtrudniejszym. Gdyby mogl jeszcze jakos to udowodnic. Jak przejde to zdjecie zrobie albo cos.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 13 stycznia 06, 23:14

Gnagsta nie każdy jest dobry we wszystko nie śmiej się z misioka bo się może okazać że szybciej przejdzie od ciebie bo kazdy jest lepszy w czymś innym w innych gatunkach gier i w danych tytułach więc ''ten się śmieje kto się śmieje ostatni :D

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 14 stycznia 06, 11:32

Żle mnie zrozumieliscie nie smieje sie z Misokmastera w sensie,ze sie zniego nabijam nieeee,tylko smieje sie z tego gdy zacznie garc zobaczy jakie katusze bedzie musiał przezywac,te męki bo to chol....e trudne jest i juz se to wyobrazam,bo wiem co ja przezywałem :wink: Tera rozumiecie.Z reszta nie mam czym sie chwalic bo nie przeszłem GoW'a na najtrudniejszym poziomie całego tylko ok. 85% gry,ale całego nie preszłem :x ,bo akurat sie gdzies zapodział :x Kolejna gra pełna wraze,biorac pod uwage poziom trudnosci to Prince of Persia T2T na poziomie hard grajać poraz pierwszy prawdziwy hardcoore zaczyna sie przy trzecim bossie majac do dyspozycji tylko jednego sandtanka dało rady :lol: ,ale ostatni bosss to dopiero męka.Btw polecam tego szpila bo w tym temacie(PoP) nikt sie za bardzo nie wypowiada :? ,a szkoda

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 14 stycznia 06, 13:28

nie no ja wiem o co ci chodzi tylko mówie kazdy jest w czymś nnym lepszy może się okazać że misiok akurat będzie miał taką wene i taką wprawe że jednak z łatwośćią przejdzie tą gre ale też wątpie hłehłe :lol:

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 14 stycznia 06, 13:31

Nawet ja w to wątpie ale dam z siebie wszystko :)
Co jest kurde?

Wróć do „Gry”