Jakich Bossów możemy się spodziewać?

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 11 stycznia 06, 17:11

to jest król hyrule chyba :? Może...... Jakis jaszczur/smok?? To by nieżle wyglądało :) :wink:
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 11 stycznia 06, 17:13

tylko nie taki co był w OoT tam w Dodongo's Cavern on to nie dośc że był banalnie prosty to jeszcze nie był jakiś fajny taka przerośnięta jaszczurka
Wii FC: 7964-7540-9921-2263

MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 12 stycznia 06, 16:27

Smok w Zeldzie bedzie sie swietnie prezentował i jeszcze pasuje do tego klimatu,dobrze tez by było gdyby był dosc trudny wtedy gra przycignie na dłuzej :wink:
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 12 stycznia 06, 18:25

ale zeby nie zrobili walki zbyt logicznej wole wiecej pomachac mieczem jak myslec 3 godziny jak na niego wskoczyc ale logika tez by byla w tym miejscu dobra

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 12 stycznia 06, 19:30

Mnie denerwowalo w oot ze z ganonem sie walczylo sposobem. Nie wiem jak jest w ww ale mam nadzieje ze w tp bedzie walka normalna na miecze i dluga cholernie.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 12 stycznia 06, 19:32

w WW też trzeba było sposobem bo inaczej nie da rady ale w WW to nie przeszkadzalo bo walki naprawde nie są krótkie

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 12 stycznia 06, 19:48

No mi dlugo zajela walka z molgerą bo jak próbowałem te robaki rozwalic male to ten duzy mnie polykal i mnie to tak wkurzalo. Ale zszedl. W sumie to podobnie sie go rozwalalo jak morphe w oot.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 12 stycznia 06, 19:53

a mnie wkurzał snake Ganon normalnie nienawidze z nim walczyć ale mam specjalną magiczna tarcze wię nigdy mi nic nie odbiera:)

Awatar użytkownika
mnich 88
Goron
Goron

Postautor: mnich 88 » 8 kwietnia 06, 19:34

ja jeszcze nie mam WW ale w wakacje sie zakupię :wink:
Czym byłby ?wiat bez zeldy ?

Chciałby kto? dorobić się kieszonkowego ? Spróbujcie tego: http://www.eurobarre.com/?p=289282033453 TO DZIAŁA ! stronka niestety po francusku, ale tu jest wszystko opisane :http://www.eurobarre.com.pl/

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 12 kwietnia 06, 08:36

najlepiej sobie zakup Limited Edition będziesz miał wtedy jeszcze na GaCka Ocarine of Time czyli podwójnie dłuższe granie :lol:

Xono Dragmire
Kokiri
Kokiri

Postautor: Xono Dragmire » 3 lipca 06, 09:13

Bossowie.tak.Jeden z moich ulubionych elementów w każdej grze Zeldy.No praiwe(w La bossowie mis ie niepodobali :? ).Wracając do TP.Napewno możemy spodziewać sie powrotu Gohmy.Jak na moje oko ten wielki pająk co ściga Linka w jednym z trailerów to własnie królowa pajęczaków.Wszytsko sie zgaddza.Złowrogie zamiary, trujące kleszc ze, stawonóg no i jej jedyna słabośc, szeroko otwarte jedyne oko.Kolejnym twardzielem może być ten ognisty Golem czy cokolwiek to było, co to łańcuchami wywijł.To by było miłe bo gośc wygladał zaje...fajnie :).Numer 3 to ta wielgachna roślinka wyrastająca z tej błotnistej wody.Nie wiem tylko co to za lokacja była.Wydawało sie ,że jakieś bagno bądź jakiś leśny pałac, mniejsza z tym.Co do głownego bossa.....sam nie wiem.Może to być Ganondorf(gdyby powturzyła sie akcja z Wind wakera to jest walka na miecze to nieobraziłbym sie :D), albo Vaati......albo programiści wymyślą jeszcze gorszego paskuda.Ah ta niepwewnośc :P.
Power spited out by Flame.Wisdom that came out from Water.Courage that was born by the Earth.3 Essence's, that formed the ultimate force.Darkness my Past, Light my Future,The Triforce my destiny.It is time for my ressurection.General Onox is no more.

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 3 lipca 06, 10:00

Według mnie chyba tutajteż będzie Ganondorf bo wszystko wskazuje na to że historia będzie o zatopieniu Hyrule (później dodam Linka jak idą Zeldy chronologicznie w historii)Ta roślinka kojarzy mi się z drugim Bossem w Zeldzie WW(imienia nie pamiętam)ten Golem to kojarzy mi się z Fire Temple...może to będzie on jako boss zamiast Volvagiii ale sądze że to jest mid-boss lub jeszcze lepiej zwykły przeciwnik(o to by było dopiero super :D )Jako boss jest ten Goblin jeżdzący na dziku który zabija w wiosce Linka tą dziewczynę.A najabrdziej ciekawi mnie jacy/czy wogóle będą bossowie w świecie twilight Realm? :twisted:

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 10 lipca 06, 17:11

Kolejni bossowie jacy najprawdopodobniej bedą to zmutowany wąż wodny,zmutowany gigantyczny ptak,Wilk czy cuz w tym stylu jakis zwiez z rogami zreszta zobaczcie ten trailer zapewne niewielu z was go widziało.Bossowie prezentuja sie całekim ciekawie i raczej te ktore sa w tym trailerze to bossowie ze swiata twilight realm.Masz po czesci odp na swoej pytanie ziom

http://www.youtube.com/watch?v=LzuPhrtr ... of%20zelda
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Xono Dragmire
Kokiri
Kokiri

Postautor: Xono Dragmire » 10 lipca 06, 20:50

No przede wszystkim to trzeba pochwalić wygląd miast :). Sporo ludu się tam kręci i nawet ładnie wygląda. Hmm...co do bossów widzianych na tym filmie to ten czarny ptak unoszący się nad ziemią i trzymający cos czerwonego w dziobie , nie jest bossem tylko zwykłym przeciwnikiem pokroju Kargaroca.....w a każdym razie ja tak myśle. Widziany chwile potem wąż morski czy cholera wie co to tam było ( w każdym razie ładnie się prezntuje :D) napewno jest badassem. Nawet przez chwile można dostrzec słaby punkt tego ziomka, a konkretnie ta kule umieszczona na karku zaraz za głową. 14 sekunda trailera. To napewno jest boss. Przypomina mi na pierwszy rzut oka jakiegoś kamiennego golema. Wiec mamy drugiego magicznego konstrukta w grze.Pamiętacie chyba tą ognistą bestie co łańcuchami wywijała.To też był golem tyle ,że ognisty. 20 sekunda filmu.To błyszczące cosik wydawało by się kolejnym artefaktem który dostaje się na koniec każdego z lochów ale potem wyrazie widać ,że przekształaca jakiś filar czy coś w tym stylu w kolejnego wężą, prawdopodobnie bossa.Moment w którym 3 bestie szarżują na 2 osoby też jest znany. A przynajmniej od strony tego środkowego bydlaka.O nim wiele już muwiono i jestem gotów założyć się o obie moje konsole ,że ten ziomo to generał lub wódz Moblinów, a wiec i kolejny boss badz mini.I na koniec widać potwierdzenie ,że stwór widziany w 14 sekundzie jest "szefem".Przynajmniej pokzali nam fragment przebiegu walki z tym brzydalem i wiemy co robić....no prawie :P. To wszystko ukoloryzowały przepiękne efekty graficzne i ładne widoki, krajobrazu nowej Zeldy :).Teraz tylko czekać i modlić się aby znowu nie przesunięto premiery ;/.
Power spited out by Flame.Wisdom that came out from Water.Courage that was born by the Earth.3 Essence's, that formed the ultimate force.Darkness my Past, Light my Future,The Triforce my destiny.It is time for my ressurection.General Onox is no more.

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 10 lipca 06, 21:55

Miasto juz kiedys widzialem pamietam ale nie na trailerze tylko na zdjeciach. Bossowie fajni. Tego węża morskiego na pewno nie będe lubił. Nigdy nie lubiłem wodnych bossów :P
Co jest kurde?

Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”