Gorony i Zory
Moderator: Moderatorzy
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Chrno napisał:
"I Link niezłą sztuke w pape dostał ale ciekawi mnie po co będzie dokładnie ten sokół ?"
Ten sokół/jastrząb (dokładnie jeszcze nie wiadomo jaki to ptak
:mrgreen:,ale napewno drapiezny :mrgreen: ),bedzie bardzo przydatny,w wykonaniu niektorych zadan,np:mozna bedzie go wyslac tam gdzie link nie moze dosiegnąć albo gdzies dalej gdzie np niechce nam sie tyle chodzic po cos to ten ptak nam to przyniesie :mrgreen: Fajne,poza tym prawdopodobnie bedzie mozliwosc wykorzystania tego sokoła jako broni :mrgreen: tzn: podobno bedzie mozliwosc ,aby ten ptak atakował obrany przez Linka/gracza cel ciekawy motyw na 100% tego pewnien nie jestem ale na zagranicznych forach takie ploty chodza.
"I Link niezłą sztuke w pape dostał ale ciekawi mnie po co będzie dokładnie ten sokół ?"
Ten sokół/jastrząb (dokładnie jeszcze nie wiadomo jaki to ptak

Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
No tak ta mewa jest potrzeban,ale niom idzie tylko se tak polatac,a tym jastrzebiem :mrgreen: sie celuje,a on reszte zrobi za ciebie,a to ci przyniesie cuz,a to cos wykona za ciebie jest bardziej przydatny i wyglada efektowniej jak lata niz jaksa tam mewa 

Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”