Sanctuary of Time
Moderator: Moderatorzy
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
To jest mój pierwszy wogule design i miał on być przeznaczony na stronke którą robiliśmy z kumplem ale i tak niewypaliło
to jest design dla oficjalnej strony klasy 6b z sp7 w legnicy ale jeszcze strona niezostała poskładana(niechodze tam do klasy jakby coś)
to jest moze i niezachwycający design i jeszcze nie skończony ale jest robiony.............(nie śmiać się) STOPAMI bo miałem zakład z kumplem
to jest design dla oficjalnej strony klasy 6b z sp7 w legnicy ale jeszcze strona niezostała poskładana(niechodze tam do klasy jakby coś)
to jest moze i niezachwycający design i jeszcze nie skończony ale jest robiony.............(nie śmiać się) STOPAMI bo miałem zakład z kumplem
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
a no właśnie zapomniałem dodać że ten design dla 6b na zakończenie jest w tle ciemnobrązowya nie biały tylko że tom wersje mam w PSD
PS....ale ja niezamierzam wykorzystywać moich starych designów wam sie chyba coś pomyliło z tym ze to są moje propozycje a to tylko moje STARE PRACE które znalazłem na kompie.
[ Dodano: Czw 08 Gru, 2005 ]
a tak wogule to skąd ci sie wziął chleb
PS....ale ja niezamierzam wykorzystywać moich starych designów wam sie chyba coś pomyliło z tym ze to są moje propozycje a to tylko moje STARE PRACE które znalazłem na kompie.
[ Dodano: Czw 08 Gru, 2005 ]
a tak wogule to skąd ci sie wziął chleb
Przedewszystkim to twoje projekty są super ale potrzebujemy webmastera zeby je wykożystac Pozatym chleb dlatego ze te obrazki sa pomniejszone i jak spojrzałem najpierw na pomniejszony to myslalem ze to chleb i jak powiekrzylem to zobaczylem ze to ksiazka ten projek jest super wg mnie ale wciąż potrzebujemy TEGO WEBMASTERA