Jaka gre chcielibyscie stworzyc?

W końcu nie samą Zeldą człowiek żyje ;)
PC, GC, PS2, Xbox, PSX, N64, GBA... i co tam jeszcze macie na sumieniu.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 13 stycznia 06, 19:09

Wlasnie jak ktos ma normalna psychike to gry mu nie zaszkodzą a jak ktos jest psycholem to jak zagra w gre to nic nie zmieni bo to w nim siedzialo od dawna. Dlatego mnie wkurza jak ludzie obwiniają o takie rzeczy jak morderstwa gry. Ja to powinienem zamordowac juz kilkanascie jesli nie kilkadziesiat osob.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Tobijas
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Tobijas » 15 stycznia 06, 17:48

jesli u Ciebie kilkadziesiąt, to u mnie setki

tohunga

Postautor: tohunga » 15 stycznia 06, 23:50

Ja myślałem o zrobieniu gry mmorpg gdzie się chodi po polsce !!!! miasta są takie jak w realnym świecie. Wszystko jest tak jak w realnym świecie!!! ( fajny pomysł aby zwiedzić połowe pilski nie wychodząc z domku :wink: )

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 16 stycznia 06, 00:00

Tez o tym myslalem. Według mnie super by bylo gdyby bylo GTA w polsce. Ale bym sie porozbijal po mojej ulicy i obil ryje starym dewotom :D
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 16 stycznia 06, 15:48

W Polsce powiadasz GTA taa jakbys zobaczyl te rozwalony domu i ruiny zamiast bloków,kradziez samochodów( z czego polska jest znana w Europie),do tego dochodzi piekny klimat podobny do tego z Kosowa(czyli nedza),leżac gdzioes na boku żule,a ty se chodzisz po miescie jakims lewym gosciem jako główna postac w grze i ładujesz po pysku wszystkim leszczom co Ci weszli w droge,a przy okazji okradnie sie bank.No tak gra ideał pewnie by sie swietnie sprzedawała,ale tylko chyba w Polsce bo takiego szajsu za granica by nie chcieli i pewnie od razu by poleciały krzywe teksty na temat wydanej gry.Poza tym pomyslcie jak w oczach graczy z USA czy z dalszego regionu wyglądała by wizja Polski :?: :| .Eee tam dla mnie to nie dobry pomysl,wystarczy ze na zywo moge doswiadczyc tego co opisałem,a przy okazji obic komus twarz bo sie gosciu rzuca,nie zmojej winy,jakos trzeba sie bronic i to mi styknie.No włąsne a jaka by tam dali muzyke polski HH??,a w miedzy czasie radio Zet :?: Dziwnie by to wyglądało.Dla mnie tego typu gra z Polska nie miala by wielkiej przyszłosci,ale to moje zdanie i kazdy ma prawo uwazac jak chce :wink:
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
Tobijas
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Tobijas » 16 stycznia 06, 16:41

GTA w polsce..... to kasy raczejby sie nie mialo :P XD

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 16 stycznia 06, 19:41

Ja mówie co by mi sie podobało. Ide sobie jakims kolesiem w centrum. Wszedzie chodzą jacys buisinessmeni. Wchodze za domy centrum. Tam punki obalają jabole. Bym sobie poszedł na sródmieście południowe. Jakies drechy z lewej. Skaciki z prawej. Jakis sie burzy dostaje po pysku. Ide pod moją klatke a tam jedna z tych starych dewot psa wyprowadza a on sra mi pod brame. Ale bym sie na niej wyrzyl. Lae problem bylby z furami bo co dziesiata to maluch a co piata to polonez :D
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Storms
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Storms » 22 stycznia 06, 21:06

Ciekawy folklor jeszcze dodaj że na osiedlu największą szychą jest ksiądz proboszcz u którego zapier**** sie za Bóg zapłac
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl

Awatar użytkownika
Wersus
VIP
VIP

Postautor: Wersus » 22 stycznia 06, 21:20

Poza tym, w Polsce nie byłoby żadnych ciekawych misji (bo to nudny kraj jest :D ), a szczytem adrenaliny byłby przejazd samochodem przez centrum miasta, nie ściągając nogi z gazu :D
"Żegnany gwizdami i ?miechem szyderców powracam w glorii i chwale ..."

Awatar użytkownika
pablo1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: pablo1517 » 24 stycznia 06, 23:08

Ja mam dokladnie to samo zdanie... jak dla mnie to sa ludzie ktorzy sie rodza poprostu z uszczerbkiem na muzgowiu i to nie wina gierek ze oni kogos zabija... poprostu koles sie urodzial jakby z taka misja... terminator pieprzony :D czuby sie rodza przypadkiem w cos zagraja a potem zabija i wina na gre leci... mimo ze nawet jakby nie zagral to mi sie zdaje ze i tak by kogos zaszlachtowal predzej czy puzniej... bo jakby gry mialy taki wplyw to przeciez ja juz dawno bym swoje miasto w pien wyrznal :lol: to glupota. Sa ludzie co maja zle w czubie i tyle :D:D:D

Malo tego... jakby wywieraly taki wplyw to przeciez to nie byly by pojedyncze przypadki tylko duzo ludzi by tak robilo nie?? a puki co to takich przypadkow jest malo.
Obrazek

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 24 stycznia 06, 23:21

Dokladnie tak. Pol swiata by nie zylo juz dawno bo te kilkaset tysiece czy miliony graczy by po prostu wybilo je w pien. To jest rzecz ktora siedzi w czlowieku od urodzenia. Po za tym jak na przyklad ktos zabije kogos albo popelni samobojstwo to rodzice nie beda szukali winy u siebie, nie pomysla ze moze poswiecali mu za malo czasu. Ze nie uswiadomili go co jest dobre a co zle w odpowiednim momencie, albo zrobili cos co wypaczylo jego umysl. Nie. Oni beda szukali winy wszedzie tylko nie u siebie. W ten sposób obrywają także gry. Przypomnial mi sie wlasnie artykuł w Super expresie o tym ze jakas dziewczyna sie powiesila bez powodu. Nikt nie wiedzial dlaczego. I uwaga uwaga! Znaleziono u niej mangi rozne. W jednej z nich byl tekst jakiegos kolesia do baby o milosci i o smierci. Dziewczyna co sie powiesila tez zostawila list w ktorym gadala cos o milosci. I od razu afera. Ze mangi maja taki wplyw na umysl ze prowadza do samobójstwa. Rodzice mówili ze dziewczyna byla szczesliwa. Skad oni wiedzą co ona czuje moze udawala szczesliwa zeby ich nie martwic wiec oni sie nia tak bardzo nie interesowali. Nie wolno szukac powodow zabojstwa lub samobojstwa w grach mangach filmach czy ksiazkach. Trzeba sie rozejrzec czy to nie nasza byla wina ze ktos z naszych bliskich sie zabil albo zabil kogos. W takim razie zyliby na tym swiecie tylko ludzie ktorzy nigdy nie mieli stycznosci z mediami, grami komiksami itd, itp.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
pablo1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: pablo1517 » 24 stycznia 06, 23:32

Dokladnie! Dokladnie tak! Dziewczyna moze wiazala przyszlosc z jakims chlopakiem itd... albo nie mogla se nikogo znalesc ale nie chcac martwic rodzicow udawala ze wszystko gra a oni nie rozmawiali z nia wcale i tyle, dziewcczyna sie zabila z milosci a oni na mange zwalaja... tez cos.. to co moze ja Dragona obejrze i jutro jakiegos niemca z Kamehama zabije co? He... he..? :lol:
Obrazek

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 24 stycznia 06, 23:41

Moze bardziej realnie. Pograsz sobie w GTA jakies to moze nie klamke ale nóz na ulicy i komus kosa w leb? Albo pograsz w need for speeda, wsiadziesz do fury i sie rozpedzisz na maxa i walniesz w mur bo w grze nic sie nie dzialo? Ja mysle ze nie ma debili takich co by tak zrobili. Jak ktos cos robi to z wlasnej woli raczej chyba ze jest chory psychicznie moze to byc tez jakis wypadek jesli chodzi o drugi przyklad. A na co zwalic to jesli nie na gry jesli chodzi o te przyklady co podalem? Pierwsze moze na przemoc w rodzinie albo chorobe psychiczną. Moze po prostu byl tak chory ze chcial sprawdzic jak to jest zabic. A drugi przyklad. Na przyklad po co ojciec dal klucze dzieciakowi skoro wiedzial ze jest niedoswoadczonym kierowcą i z trudniejszą sytuacją sobie nie poradzi. Albo po prostu wypadek. Albo chec samobojstwa. Ale starzy albo reporterzy zobaczą na pólce kolesia gre wyscigową jakiegos NFS'a albo Midnight cluba czy cos i od razu wina gier. I nie beda sie zastanawiali dluzej ani szukali powodów gdzie indziej.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 25 stycznia 06, 18:23

Jak dla mnie to ta gra by byla wycofana ze sprzedazy bo:
1. Jakies typki z Urzedu by zakazaly,
2. Jakosc cieniutka,
3. Mala cena,
4. Nikt by nie kupil,
I to wszystko 8)