Mortal Kombat
Moderator: Moderatorzy
Mortal Kombat
I w końcu co myślicie o jedynej serii gier która stoi dla
mnie wyrzej od zeldy.Dwa słowa... MORTAL KOMBAT!!
nie no ja mam poprostu zajoba...
mnie wyrzej od zeldy.Dwa słowa... MORTAL KOMBAT!!
nie no ja mam poprostu zajoba...
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Dla mnie nie. SoulCalibur III zarządził. I nowy Mortal tego nie zmieni bo chociaz mam nadzieje ze bedzie bardzo dobry conajmniej to jednak czyje ze bedzie na poziomie dwóch ostatnich ( nie licząc shaolin monks) Jak dla mnie najlepiej by zrobili gdyby dali bonusik w postaci wszystkich czesci 2D tak jak bylo z tekkenem 5 ze dodali trzy pierwsze czesci. Mysle ze jedyną bijatyka która pobije SoulCalibura III moze byc SoulCalibur IV.
Co jest kurde?
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
No mozna powiedziec ze te nowe mortale są bardziej dziecinne. Postaci są jak wyjęte z komiksu jakiegos gównianego albo kreskówki. Krew wyglada jak dzem jakis. A najgorsze jest w tych nowych to ze wszystkie postaci mają takie same ciosy oprócz ciosów specjalnych. Na dodatek te nowe części byly duzo mniej dynamiczne. Boon mial w reku gre ktorej kolejne czesci mialy szanse byc po kolej najlepszymi bijatykami bijąc swoje poprzedniczki i cała konkurencje na głowe ale zwalil wszystko czego efektem sa gry z serii MK które teraz wychodzą. MK juz nigdy nie pobije według mnie SoulCalibura ani nawet Tekkena chyba ze powroci do swoich korzeni.
Co jest kurde?
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
No nowsza wersja MK Trilogy to by bylo cuz,ale zeby byla multi platformowa
Dodali by wiecej trybow gry,kombosow,fatalitow,animalitow,brutalitow itp,planszy,wiecej nowych postaci(zeby bylo tak z 50 )To MK bylby napewno calkiem w deche.Nawet grafa nie musiala by byc 3D jakby zrobili naprawde dobre 2D to tez bylo by gites,poza tym tylko powrot do korzeni gry moze zapewnic MK lepsza pozycja,bo jak narazie to słabo wypada przy takich killerach jak TK5 czy SC3.
btw poki co pozostaje nam tyrac w starego MK Trilogy zanim wydadza kolejnego Mortala warego uwagi
Dodali by wiecej trybow gry,kombosow,fatalitow,animalitow,brutalitow itp,planszy,wiecej nowych postaci(zeby bylo tak z 50 )To MK bylby napewno calkiem w deche.Nawet grafa nie musiala by byc 3D jakby zrobili naprawde dobre 2D to tez bylo by gites,poza tym tylko powrot do korzeni gry moze zapewnic MK lepsza pozycja,bo jak narazie to słabo wypada przy takich killerach jak TK5 czy SC3.
btw poki co pozostaje nam tyrac w starego MK Trilogy zanim wydadza kolejnego Mortala warego uwagi
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie: