Pytania(ważne)
Moderator: Moderatorzy
Ja mam Pytania co do quest'a Anju i Kafej. Mianowicie zrobiłem wszystko wg. solucji: gadałem z Anju w kuchni, wysłałem list, pogadałem z Kafej, dostałem naszyjnik, który oddałem Anju, wysłałem priorytet, otrzymałem maskę listonosza i puff... Nie ma naklejki wykonania zadania przy Anju i Kafej... Da się je jakoś zdobyć? A może cos przeoczyłem? Bardzo proszę o odpowiedź.
Ja mam taki problem co do punktu Anju i Kafei mianowicie .. rbie wszystko do momentu kiedy daje naszyjnik Anju i potem trzeba koło 6 w nocy dnia 3 iśc do Kafei a on ma dać list i maske .. ale problem polega na tym, że on mi tylko gada o tym że kiedys przyjdzie do sklepu ten złodziej i nie daje mi tej maski ;/ .... Może coś źćle robie prosze niech ktoś mi dokladniej wyjaśnie c gdzie i kiedy mam zrobic od momentu wręczenia Anju naszyjnika ... z góry thx za odp ...
- macio94
- Zora
- Kontaktowanie:
Niestety musisz cofnąć się w czasie, 1 dnia lecieć do świątyni, pokonać jeszcze raz bossa (pojawi się teleport skracający drogę) i lecieć na wyścigi (z pustą butelką!!), i dopiero wtedy facet przyjmie ci proszek. Miałem z tym problem, ale warto :mrgreen:
[ Dodano: 09-12-05, 15:20 ]
a co do ciebie, Vavrzyn, to wydaje mi się, że nie w nocy trzeba tam iść, tylko koło godziny 3 dnia trzeciego. Wtedy tam będzie taki facio i on ci da list i maskę. Masz potem wybór. Albo dać list tej grubej babce od maski Kafeiego i dostać butelkę, albo iść tak jak w opisie masek żeby zdobyć czapkę Pocztonosza.
[ Dodano: 09-12-05, 15:20 ]
a co do ciebie, Vavrzyn, to wydaje mi się, że nie w nocy trzeba tam iść, tylko koło godziny 3 dnia trzeciego. Wtedy tam będzie taki facio i on ci da list i maskę. Masz potem wybór. Albo dać list tej grubej babce od maski Kafeiego i dostać butelkę, albo iść tak jak w opisie masek żeby zdobyć czapkę Pocztonosza.
Wczoraj przeszedlem ale było dużo łatwiej niz w OoT ale i tak mi sie podobalo była zbyt pokręcona ale po to żeby zagrać zozą to się opłacało polecacie jeszcze jakąś zelde ktorą watro przejść
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 06, 21:49 przez Siwak, łącznie zmieniany 1 raz.
Na gameboya fajnie sie gra w oracle of seasion i ages fajnie sie gra
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Wróć do „Legend of Zelda: Majora's Mask”