Kosmici???
Moderator: Moderatorzy
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Ale jak odkladam to musze kupic cda, N+ i premiery kupuje w sumie nie wiem po co chyba przestane. Jak nie mam kasy to matka mi kupuje ale jak mam to sam musze. Jak na przyklad jakas plytka fajna wyjdzie na ktora czekalem to tez kupuje. Jak kumple idą do kina albo na kregle to ide z nimi bo co mam sam siedziec i gnic na chacie. Nie da rady. Trudne jest zycie polskiego gracza.
Co jest kurde?
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
widze że nie poinformowani jesteście zacznijmy że Zelda TP wyjdzie 29 maja i zamówienie przedpremierowe jest za 199zł po premierze będzie kosztować do 229zł te predatory o których mówicie to stwory z Twilight Realm czyli innego wymiaru kolejne Kawaii rozpadło się gdyż nie tylko że Mr.Jedi odszedł ale Kawaii dostało innego dystrybutora przez co takie zmiany na gorsze i przez to ponad 75% fanów kawaii'a zaprzestali kupować kolejne numery (razem ze mną)dalej czemu Gangsta podmśmiewasz się że chce do Japonii pojechać ja mam tak samo i to jest moim marzeniem a w kwestii pracy jak sami zauważyliście jesteśmy konolowcami więc trzeba szukać pracy w gazetach konsolowych (N+,Psx extreme)ja np.przeprowadzam właśnie rozmowy ze Scierą redaktorem naczelnym Extreme'a ale narazie nie powiem w jakiej kwestii i nie trzeba mieć 18 lat:)hehe Who is the King?Who is the King?
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
Po pierwsze na wyjazd do japoni nie kazdy moze se pozwolic,inaczej to postrzega czlowiek ktory jest pełnoletni np taki 30-latek,a inaczej 13-latek ktory ma jeszcze bujna wyobraznie i mysli ze do japoni jest od tak łatwo pojechac,do tego trzeba miec kase,a przyznasz sam ze zyjemy wtakim kraju ze nie kazdy moze sobie pozwolic na wyjazd do Japonii .Choc marzenia sie spelniaja i trzeba byc dobrej mysli.Btw ja tez chcial;bym do japonii,ale bardziej do tajlandii
Po drugie powiadasz trzeba szukac pracy w gazetach Masz dwa wyjscia bardzo dobre wykształcenie (typu wyższe) albo znajmoscie.Latwo tobie sie mowi bo masz znajomego z PSX Extrim a inaczej bys mowil jakbys nie znal Sentiego i nikogo innego,wtedy bys juz tak nie pisal.Zauwaz ile osob oproocz ciebie chcialo by pracowac np w Extrimie,a ile osoba z nich nie majac znajomosci ma szanse zapewne niewiele. Sam o tym dobrze wiem bo mam znajomosci z masa lekarzy oraz gioscmi od prawojazdow i np:wszystkie badania mam z darmo,natomiast kumple juz niee musza sporo placic.
Inaczej ja to postrzegam,a inaczej oni.Majac znajmosci jest banalnie prosto,nie majac ich jest juz ciezej
Po drugie powiadasz trzeba szukac pracy w gazetach Masz dwa wyjscia bardzo dobre wykształcenie (typu wyższe) albo znajmoscie.Latwo tobie sie mowi bo masz znajomego z PSX Extrim a inaczej bys mowil jakbys nie znal Sentiego i nikogo innego,wtedy bys juz tak nie pisal.Zauwaz ile osob oproocz ciebie chcialo by pracowac np w Extrimie,a ile osoba z nich nie majac znajomosci ma szanse zapewne niewiele. Sam o tym dobrze wiem bo mam znajomosci z masa lekarzy oraz gioscmi od prawojazdow i np:wszystkie badania mam z darmo,natomiast kumple juz niee musza sporo placic.
Inaczej ja to postrzegam,a inaczej oni.Majac znajmosci jest banalnie prosto,nie majac ich jest juz ciezej
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”