Ile najdłuzej czasu spedzilscie grajac w gry na konsoli/komp

O wszystkim. UWAGA! Kultura obowiązuje!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 30 stycznia 06, 17:31

32h no fesss.Ja przy kompie siedzialem max 7h,bardziej wciaga konsola 12h.Ostatnio zrobilem se zkumplami seryjke w Crasha team Racinga i Strett Fightera grali my 9h.Ostatnio taka partyjka byla w lato sporo czasu minelo ale biba byla fess
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
Sutek^san
Kokiri
Kokiri

Postautor: Sutek^san » 30 stycznia 06, 17:45

Parę lat temu grałem 22h na PSXie, po czym dałem odpocząć konsoli na 2h i powtórzyłem to co wcześniej...to była moja najdłuższa sesja w FF:VII :mrgreen:

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 30 stycznia 06, 18:13

Ja sibue musze zrobic nocke z kumplami ale nie ma wolnej chaty a bez piwka czy czegos innego to nie da rady.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 6 lutego 06, 20:52

Sutek^san pisze:Parę lat temu grałem 22h na PSXie, po czym dałem odpocząć konsoli na 2h i powtórzyłem to co wcześniej...to była moja najdłuższa sesja w FF:VII :mrgreen:

jak sami zauważyliście najlepiej gra się w RPG ale mnie nikt nie pobije hehe zrpbiłem to mając 11 lat 24/7 całe 2 miechy usypiałem na jakieś 15 minut i zaliczam to jako kibel lub żarcie ale tylko udało mi się to gdyż starsza pracowała do późna jako barmanka a starszy za granicą tak to ni huja o a ta gra w która grałem to był FFIX potwierdzić to może mój brat bo razem ze mną grał i Senti i to były wakacje ale to był Hardcore jak było rozpoczęcie to się o kumplqa oparłem i spałem :twisted:
Wii FC: 7964-7540-9921-2263

MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 6 lutego 06, 20:57

Ja to sie musze powstrzymywac przed usnieciem zawsze bo ja mam tak ze nawet jak nastawie budzik to sie nie obudze jsli za krotko spie.
Co jest kurde?

Wróć do „OFF Topic”