Świątynia Ognia
Moderator: Moderatorzy
Świątynia Ognia
I znowu mam problem :P .. widocznie jakiś cięzko myslący jestm ale cóź .. . jestem w kraterze , wchodzę do świątyni, odwiedzłem gorona i to by było na tyl ;/ dalej nie wiem co zrobić ;/ widze tam jakieś pochodnie przypuszczam że trzeba je zapalić, żeby otworzyły się jakieś dżwi ale problem w tym, że nie wim jak mam je zapalić ;/ potrzebny jest do tego ogień diny ?? ps swoją drogą to gdzie jet ta fontanna ?? odwiedziłem 3 dziury w okolicy zamku i niegdzie nie było wróżki ;/ a co za tym idze nie mam ognia diny ... please help me
to ja tutaj jeszcze mam problem w innym miejscu świątyni ognia. jestem w pomieszczeniu na mapie takie jakby pół okrągłe z sufitu spadają lizalfosy i na "parterze" tego pomieszczenia są drzwi zamknięte kratami a na pierwszym piętrze (złożonym z platform) są dzrwi do których potrzebny jest klucz. w zwykłym Ocarina of Time sie turlały tam kamienie a tutaj to ja nie wiem co mam robic. klucza nie wiem z kąd tam wydobyc ani jak te kraty podnieśc. tylko jak zagram w jednym miejsu Song of Time to pojawia się tam blok. help!!!
- Boryn
- Zastępca redaktora naczelnego
- Kontaktowanie:
Ja też mam problem a mianowiecie jestem praktycznie na początku zdobyłem już mape i młot i wruciłem na start świątyni i poszedłem po schodach i rozwaliłem młotem te kamienie i jestem w dużym ognistym pomieszczeniu i tam jest goron i niewiem jak chłopa uratować jednego już zdobyłem ale jeszcze jest jeden za kratą w pomieszczeniu po tej stronie gdzie śą drzwi na gurze i na dole a on jest na dole i niwiem jak go uratować więc pomuszcie mi
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time-Master Quest”