Ulubiona bijatyka
Moderator: Moderatorzy
Ulubiona bijatyka
Jakie sa wasze ulubione bijatyki??Podajcie swoje Top 5
Top5
1.Soul Calibur 3 (aktualnie jak dla mnie najlepsze mordobicie na bronie na rynku absolutnu nr jeden)
2.Def Jam Fight for NY(walki Gangsterow,Rap&HH moje klimaty,efekciarska giera)
3.Tekken 5 (Kolejna perelka namco,swietny tytul,mase sztuk walki w tym mojej ulubionej Muay Thai(Bruce )
4.Street Fighter Ex 2Plus Ryu rulezzzz.SF byl pierwsza bijatyka w jaka gralem jeszcze pamietam te czasy z SF2
5.Urban Reign(kolejan gier pokroju moich klimatow.Panuje jedna bardzo wazna zasada niema zadnych zasad)
Top5
1.Soul Calibur 3 (aktualnie jak dla mnie najlepsze mordobicie na bronie na rynku absolutnu nr jeden)
2.Def Jam Fight for NY(walki Gangsterow,Rap&HH moje klimaty,efekciarska giera)
3.Tekken 5 (Kolejna perelka namco,swietny tytul,mase sztuk walki w tym mojej ulubionej Muay Thai(Bruce )
4.Street Fighter Ex 2Plus Ryu rulezzzz.SF byl pierwsza bijatyka w jaka gralem jeszcze pamietam te czasy z SF2
5.Urban Reign(kolejan gier pokroju moich klimatow.Panuje jedna bardzo wazna zasada niema zadnych zasad)
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 06, 17:38 przez Gangsta, łącznie zmieniany 2 razy.
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
1. Soul Calibur III
2. Tekken 5
3. Soul Calibur II
4. Mortal Kombat Trilogy
5. Street Fighter Alpha 3 ( Pamietasz kaligi jak gralismy w to na gameboyach?)
Ogólnie Namco jak na razie wedlug mnie robi najlepsze bijatyki. A w Def Jama chcialbym pograc ale nie mam jak zalatwic ale moze od kumpla pozycze. Chetnie bym sobie Snoop Doggiem obil pare mord.
2. Tekken 5
3. Soul Calibur II
4. Mortal Kombat Trilogy
5. Street Fighter Alpha 3 ( Pamietasz kaligi jak gralismy w to na gameboyach?)
Ogólnie Namco jak na razie wedlug mnie robi najlepsze bijatyki. A w Def Jama chcialbym pograc ale nie mam jak zalatwic ale moze od kumpla pozycze. Chetnie bym sobie Snoop Doggiem obil pare mord.
Co jest kurde?
Dogg jest dosc szybki w DFJFfnY,zdecydowanie lepiej pograc kims kto ma w wachlarzu kick boxing,a chociazby taki X-zibit ,albo zrobic poprostu swoja postac i dobrac mu odpowiednie style walki(mozna miec kilka oraz balzing moves to cuz pieknego),polecam zgrac bo naprawde warto.
btw Street Fighter tez sa zaje... gralem w Ex Plus Alpha z 3D,jezeli chodzi o 2D to wiekszosc znich Alpha 3 bylby u mnie w rankingu 6
btw Street Fighter tez sa zaje... gralem w Ex Plus Alpha z 3D,jezeli chodzi o 2D to wiekszosc znich Alpha 3 bylby u mnie w rankingu 6
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Racja SSB jest genialną bijatyką jezeli gra sie z kumplami w trybie multiplayer.Gra samemu bardzo szybko sie nudzi.Poprostu gra ma za malo trybow rozrywki dla jednego gracza a co za tym idzie szybko idzie w kąt.
Macio jak dajesz Gulity Gear X2 na 2 miejsce to chyba nigdy nie grałes w SC ktory jest rewelacyjny i milion razy lepszy o GGX2.
Słabooo widac nie ma tu prawdziwych wyjadaczy bijatyk
Tak mało osob gra w bijatyki,lepiej juz chyba temat zamknąc bo i tak nikt nie bedzie sie udzielał
Macio jak dajesz Gulity Gear X2 na 2 miejsce to chyba nigdy nie grałes w SC ktory jest rewelacyjny i milion razy lepszy o GGX2.
Słabooo widac nie ma tu prawdziwych wyjadaczy bijatyk
Tak mało osob gra w bijatyki,lepiej juz chyba temat zamknąc bo i tak nikt nie bedzie sie udzielał
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Dokladnie Gangsta. To jest niemozliwe zeby ktos nie gral nigdy w zadna bijatyke. Ja sobie nie moge tego nawet wyobrazic. A moze tak by zeby ruszyc jakas dyskusje przynajmniej w gronie tych co sie udzielali w temacie to jakies ulubione postacie z nawalanek albo cos. Moze to spowoduje ze inni sie beda udzielali jak zobacza ze temat jakos sie rozwija bardziej.
Co jest kurde?