Co myślićie o najnowszych produkcjach ??
Moderator: Moderatorzy
Henryczek Portier .... Moge przeczytać ale nie z taką chęciom jak mangi ,tolkiena i inne fajne książki ... A film ??? Film Henryczka Portiera jest jak to często bywa gorszy od książki .... Ale na 4 część do kina pujde ... :mrgreen: (kupcie Naj z filmem .... Ultra film ....)
NO PAIN=NO GAME !!!! NO RISK=NO FUN !!!!
Heavy pottter to do dupy ale babka go wymyslila w kawiarni;] Taa kto w to uwierzy;]
Tolkiena mowie wam przeczytajcie bo odbiega trochu od kina i gier;]
Kto nie czyta niech zaluje;]
Heavy metal portfel hahahahaha;]
Robie temat o tym w offtopicu wymyslamy takie teksty o tej ksiomzce;]
DB fajny ale trochu za duzo bijatyki;]
Tolkiena mowie wam przeczytajcie bo odbiega trochu od kina i gier;]
Kto nie czyta niech zaluje;]
Heavy metal portfel hahahahaha;]
Robie temat o tym w offtopicu wymyslamy takie teksty o tej ksiomzce;]
DB fajny ale trochu za duzo bijatyki;]
Ale jak na fabule patrzylem to mi sie plakac chcialo ale wiadomo nic innego nie bylo wiec sie ogladalo i nawet fajne;]Ale Tolkien rulez masz opowiesc z cholernie dobra fabula zem powiem najlepsza z ksiazek;]opisy dokladnie miejsc i podrozy;]a o bitwach nie zapomnial np szarza rohanu w minas tirith;]heh zarypiste a i w filmie niezle;]
Gangsta pisze:Wlasnie o to chodziduzo walk w DB to jest najlepsze :mrgreen:
?? Są miejsca na walki ale gdzie fabuła ?? Można sobie pooglądać ale wg. mnie nie może to być tytuł "naj". Aha ... DZienki PiotrzeW . Myślałem że już kata nie mam wpadłem na forum ... a tu suppreise ! :mrgreen: :mrgreen:
NO PAIN=NO GAME !!!! NO RISK=NO FUN !!!!
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Ja nadal się chwale że mój mugen 2 zajmuje 648MB
Ale tak na temat czy Shrek był czymś nowym? Pewnie tak bo to chyba poza Królikiem Rogerem film który zebrał pewne pomysły do kupy i posklejał w całośc piękną kurtyną animaci komputerowej.
Hary zdawał się zadławić w polsce pokemonową zaraze ale sam został zawirusowany i nawet powstały kilka koloni podobniej bakteri innego kroju np. W.i.t.c.h i inne produkty formie czarodziejskiej szaty.
Polskie filmy? Niepowiem że preferują wysoki poziom ale ostatnio komedie romantyczne nam nawet wychodzą,
A tak ogólnie zauważamy że ostatnio stare pomysły zostają przedłużane. Np.
W marcu ma być Epoka lodowcowa 2 i Oszukać przeznaczenie 3 kwiecień to Straszny film 4 a niedawno w zaciszu USA powstał Mortal Kombat 3.
Nie zawsze kolejna częsć oznacza kaszane. Np. Godziny szczytu 2 czy Bad boys 2 wyszedł całkiem całkiem. Bo kto by nie chciał zobaczyć kolejnego biegu wydarzeń z ulubionymi bohaterami np.Kot w butach z Shreka2.
Jednak coraz to bardziej wizja z Nagiej broni gdy w sklepie pojawia się plakat Rockiego XXXVI z starcem w rękawicach bokserskich staje się faktem.
Niezapominajmy że stare filmy przenośi się na nowy format jak King Kong Dom z woskowymi ciałami czy sławienny wariat z piłą mechaniczną. Dracula to osoba nonstop
na ogniu filmowców.
Starczy tego pisania. I ryk Game over na końcu filmu Piła.
Ale tak na temat czy Shrek był czymś nowym? Pewnie tak bo to chyba poza Królikiem Rogerem film który zebrał pewne pomysły do kupy i posklejał w całośc piękną kurtyną animaci komputerowej.
Hary zdawał się zadławić w polsce pokemonową zaraze ale sam został zawirusowany i nawet powstały kilka koloni podobniej bakteri innego kroju np. W.i.t.c.h i inne produkty formie czarodziejskiej szaty.
Polskie filmy? Niepowiem że preferują wysoki poziom ale ostatnio komedie romantyczne nam nawet wychodzą,
A tak ogólnie zauważamy że ostatnio stare pomysły zostają przedłużane. Np.
W marcu ma być Epoka lodowcowa 2 i Oszukać przeznaczenie 3 kwiecień to Straszny film 4 a niedawno w zaciszu USA powstał Mortal Kombat 3.
Nie zawsze kolejna częsć oznacza kaszane. Np. Godziny szczytu 2 czy Bad boys 2 wyszedł całkiem całkiem. Bo kto by nie chciał zobaczyć kolejnego biegu wydarzeń z ulubionymi bohaterami np.Kot w butach z Shreka2.
Jednak coraz to bardziej wizja z Nagiej broni gdy w sklepie pojawia się plakat Rockiego XXXVI z starcem w rękawicach bokserskich staje się faktem.
Niezapominajmy że stare filmy przenośi się na nowy format jak King Kong Dom z woskowymi ciałami czy sławienny wariat z piłą mechaniczną. Dracula to osoba nonstop
na ogniu filmowców.
Starczy tego pisania. I ryk Game over na końcu filmu Piła.
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl