Jak juz gdzies pisalem mi przy gametrailers komp strasznie zwalnia albo sie zawiesza wic poszukam na gamespot. Danke.
[ Dodano: Pon 23 Sty, 2006 ]
Widzialem jeden trailer i zapowiada sie niezle. Tylko nie wiem czy to tylko taki efekt byl specjalnie zrobiony czy zombie beda tutaj biegaly.
[ Dodano: Nie 29 Sty, 2006 ]
http://www.cda.pl/
Wejdzcie i zobaczcie newsa o RE4. Dla tych co narzekają ze czwóreczka wyszla na PS2 a miala wyjsc tylko na kostke.
RE
Moderator: Moderatorzy
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
dupa co wy gadacie ludzie !! zacznijmy że Re4 miało wyjśc na GC only ale tu misiok miał racje z drobną poprawką Capcom zależało na kasie bo wychodzą NExt-geny każda taka firma teraz tak robi bo muszą mieć w zapasie kase drugie Sony dało tyle mamony że się w pale nie mieści trzecie RE4 na GaCka w pierwszym tygodniu sprzedało się tylko w Japnii 1mln200tys. sztuk co trafiło na pierwsze miejsce w dziejach gier żadna gra nie sprzedała się w Japonii w takiej ilośći w pierwszym tygodniu dalej RE5 wyjdzie na Revo ale to tylko kwestia czasu muszą najpierw wyjść już tylko prawdziwe Dev-kity bo są narazie dema a RE5 wygląda jak RE4 tylko polepszony więc nie ma mowy o skoku jakości chyba że coś przegapiłem o jak nie wierzycie to nawet kupćie 102 numer Extreme'a
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
Za bardzo sie sugerujesz "Eksztrimem" ,poszpreaj troche w necie to bedziesz wiecej wiedzial
Bedzie skok jakosciowy pomiedzy RE5 ,a RE4 widziales trailery,opinie itp ,pewnie cuz przeoczyles,bynajmniej wedlug tych poglosek,opini,trailerow itp co ja slyszalem to RE5 ma miec rewelacyjna grafike,bardzo realistyczna podobnie MGS4
Bedzie skok jakosciowy pomiedzy RE5 ,a RE4 widziales trailery,opinie itp ,pewnie cuz przeoczyles,bynajmniej wedlug tych poglosek,opini,trailerow itp co ja slyszalem to RE5 ma miec rewelacyjna grafike,bardzo realistyczna podobnie MGS4
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
chwila sam sobie odpowiedziałeś na pytanie nie było mnie na necie przez ponad tydzień więc napisałem że mogą być małe zmiany więc nie mów że za bardzo się udzielam extreme'em daje tylko przykład gdzie można to znaleźć i że moje info jest potwierdzone i zgodzisz się e mną że często są takie akcje gdzie jest kant bez potwierdzenia
[ Dodano: Wto 07 Lut, 2006 ]
po drugie gdzieś ty znalazł te rzekomo nowe filmiki jak widze wszędzie jest stary jeden trailer gdzie grafa jest lekko ulepszona od RE 4?
[ Dodano: Wto 07 Lut, 2006 ]
po drugie gdzieś ty znalazł te rzekomo nowe filmiki jak widze wszędzie jest stary jeden trailer gdzie grafa jest lekko ulepszona od RE 4?
gdzie ja napisałem o nowych filmikach lekko ulepszona grafa no chyba se kpisz jak to jest lekko ulepszona grafa.Chyba z 10 ludzi co ogladali ten trailer w tym momencie co ja znajac RE4 powiedzilei ze w zyciu nie widzieli takiej grafy,potem sytuacja z grafa byla sprzeczna jak zobaczyli trailera MGS4.Takze grafika w RE5 to istne arcydzielo bynajmniej tak sie zapowiada,do konca oczywiscie pewny nie moge byc no ale poki co widzialem chyba z dwa trailery(jeden mi kumpel pokazywal,drugiego sam sciaglem w budzie (tego starszego) ) to raczej zapowiada sie całkiem nieżle
to ty RE4 na GaCka w 720p nie grałeś i nie widziałeś gdybyś zobaczył jak ja to byś też powiedział że jest tylko lekko polepszona a ten filmik się nie zdziwie jakby się i tak okazało że to jest render tak jak Killzone zresztą co tu gadać o grafie PS3 jak oni żadnej gry jeszcze nie skończyli ani daty wstępnej nie ma więc takie filmiki to sobie mogą a wogóle RE5 ma wyjśc dopiero koło 2007 roku więc poczekamy zobaczymy
Nie widziałem RE4 na GaCka w 720p,ale i tak popatrz na to z innej strony poroownujesz Gacka do PS3 ktory jest sporo potezniejszy od niego i to chyba logiczne ze bedzie mogl wyswietlac grafike lepsza niz w Gacku.Co do renderów to PS3 bedzie juz na tyle potezne ze jak bedziemy patrzec na filmik czy grac w gre to nie bedziemy wiedzieli wiekszej roznicy
dobra dobra nie określaj tego czego nie ma nawet nie ma dev-kitów na PS3 spekulacje są to dobrze że będzie mocniejszy bo będzie miał 8 procesorów głównych ale nie zapominaj że jeżeli RE5 wyjdzie w czasie launchu PS3 co prawdopobne jest już na wakacjach to czas na tworzenie Capcom będzie miało zaledwie jakieś 4,5miechów a zauważ jakie gry wyszły na X'a 360 gry zrobili w ciągu czterech miechów a rewolucji nie widać zgodze się że będzie miał o wiele lepszą grafe ale gdy nie bedzie tytułem startowym na PS3 bo wtedy nie pokażą potęgi konsoli uwież mi że sam myśle że RE5 będzie miał nieziemską grafe ale co tu gadać jak jest tylko jeden trailer gdzie jest zaledwie filmik nie gra pokazana o to mi chodzi bo ja jak patrzałem na filmiki w RE4 to nie było dużej różnicy
Uwazja nie doceniasz za bardzo PS3 taa konsola bedzie bardzo potezna,jak nie najpotezniejsza,blaszaki beda miały sporo do nadrobienia.Co do grafiki jestem pewnien ze PS3 uzeknie was wszystkich grafika.Zobaczysz jak nie RE5 to w koncu i tak powstanie gra ktora wycisnie wszystkie soki z tej konsoli.Jak powstanie to arcydzielo to grafika powali was na kolana.4,5 miech powiadasz prace pewnie trwały juz duzo wczesniej spokojna głowa,zreszta nie porownooja konsoli The billa do poteznego PS3 gdzie pierwsze gry moga byc hitami,watpie zeby Playstation zawiodło swoich graczy wydaja jakies kmioty na poczatek,jeszcze takiego czegos nie widzialem.
chłopie ty się zastanów co mówisz jak mogli wcześnie jrobić gre jak nie mieli wtedy Dev-Kitów to z jakiej paki mogliby gry tworzyć kurwa i widać że jesteś polskim typowym fanem PS'ów bo jakbys nie był to byś dokładnie wiedział o co mi chodzi o i zanim oni wycisną soki z jakiejkolwiek konsoli to mina jakieś 4 lata o i zacznijmy od tego że jeszcze jest różnica pomiędzy X'em 360 a PS3 a dokładnie taka że mimo tego że PS3 będzie miało najpoteżniejszego kopa co daje plus na kompami ale X box 360 łatwiej się programuje jak i tworzy gry niż jak na Dev Kitach PS3 co daje dla Sony minus z tego że gry będą powstawały dłużej a to naprawde jest wielki minus ja tutaj nic nie mówie że wole jakąkolwiek konsole bo ja sam nie lubie X'a ale ja poprostu chciałem stwierdzić fakty tym którzy mają tylko przed oczami swoją ulubioną konsole (X360,PS3)pomyślicie dlaczego nie napisałem Revolution a dlatego że Nintendo nie potrzebuje mieć potężnej konsoli żeby się sprzedawała ludzie będą Revo kupywać dlatego że zawsze jest coś innowacyjnego typu Padopilot a tym bardziej będą Revo łykać starzy fani którzy chcieli mieć najstarsze konole wielkiego N bo każdy kto jest fanem Big N to wie że Revo będzie kompatybilne aż do NES'a czyli będzie pięć konsol w jednej jak oglądałem konferencje na której Satoru Iwata o tym powiedział to ludzie mu przez ponad 10 minut brawo bili o i jeszcze jedno jak sam dobrze wiesz PS3 może będzie najpotężniejszą konolą ale od razu ci radze odłóż przynajmniej 2000zł bo sam Ken Kutaragi powiedział że PS3 nie będzie tanie
Chrno cos sie tak oburzył uspokoj twarz W duzej mierze masz racje,wiesz o co biega w swiecie konsol.Popatrz na to z innej strony nie wierze zeby ludzie tworzac konsole PS3 nie mieli zadnych planow by stworzyc jakolwiek gre.Plany zajmuja sporo czasu by stworzyc gre i one maja duzy wplyw na całokształt gry.Mogły wyjsc duzo wczesniej natomisat na wykonanie pozostaje duzo mniej czasu jarzysz o co mi biega 4.5 miecha rynek konsol idzie do przodu ogoolnie razem znia technika itp,takze napewno Sony nie wyda np: 5 gier i to same kmioty pomysl przeciez w ten sposob od razu Sony bedzie mialo minusa jak niewiem co i to na samym poczatku.Pewne jest ze przesadzile z tym ze od razu po 4.5miecha spece stworza gre na PS ktora wycisnie wszystkie soki z nowego Next Gena,ale napewno zdarzy im sie jakies gry warte uwagi.Zreszta PS w sprawie gier nie zawiodł nigdy swoich fanow np taki PSX wypuscil na sam poczatek mase dobrych tytołow,PS2 rowniez tego dokonał wiec dlaczego PS3 nie mial by tego dokonac
Kolejno gdzie ja napisałem ze chce kupic PS3 Fakt cenie bardzo Playstation nie bardziej jednak od Nintendo Big N jest na pierwszym miejscu i czekam juz bardziej na Revo choc i tak na poczatku nie kupie zadnej z nowych next genow poczekam az ich cena spadnie znacznie czyli za jakies dwa lata po premierze wtedy pomysle o Revo Poki co jak wyjda nowe next geny to kupie se wtedy GC albo PS2,bardziej jednka przymierzam sie do GC ze wzgledu na Zelde TP i pogram w mase tytułów ktorych przedtem nie miałem okazji poszpilac Co do Revo ze wzgledu na nowatorskie pomysly napewno bedzie w czołówce,czekam z niecierpliwoscia na moment w ktorym to Nintendo przebije sprzedaz konsol PS3 i zyska wieksza popularnosc niz PS3 i X to bylbym powrot do starych czasow jeszcze jak to bylo za czasow gdy na rynku rządził Snes Oby sie tak stało
Kolejno gdzie ja napisałem ze chce kupic PS3 Fakt cenie bardzo Playstation nie bardziej jednak od Nintendo Big N jest na pierwszym miejscu i czekam juz bardziej na Revo choc i tak na poczatku nie kupie zadnej z nowych next genow poczekam az ich cena spadnie znacznie czyli za jakies dwa lata po premierze wtedy pomysle o Revo Poki co jak wyjda nowe next geny to kupie se wtedy GC albo PS2,bardziej jednka przymierzam sie do GC ze wzgledu na Zelde TP i pogram w mase tytułów ktorych przedtem nie miałem okazji poszpilac Co do Revo ze wzgledu na nowatorskie pomysly napewno bedzie w czołówce,czekam z niecierpliwoscia na moment w ktorym to Nintendo przebije sprzedaz konsol PS3 i zyska wieksza popularnosc niz PS3 i X to bylbym powrot do starych czasow jeszcze jak to bylo za czasow gdy na rynku rządził Snes Oby sie tak stało
Święte słowa ale ja cenie oby dwie konsole na równi ze zwględu na ich pochodzenie (Japan)masz racje PS3 ma kilka dobrych gier launchowych Warhawk obejrzycjie sobie to już w tej grze nie jest żaden shit jak Killzone ale prawdziwy filmik z gry www.gamespot.com/ps3/action/warhawk/index.html warte obejrzenia ja tam jakoś nie wiem czemu ale czekam bardziej chyba narazie na PS3 niż na Revo(byłem kiedyś niesamowitym fanem Sony bo miałem PSX'a i PS2 przed premierą w polsce-premiera Niemiecka)ale poczekamy zobaczymy licze na oby dwie konsole a jak znam siebie gdy wyjdzie albo PS3 pierwsze albo Revo to będe już trzymał pieniądze w ręku i dzwonił po konsole :twisted: