Tytuły warte kupna na NDS i GBA
Moderator: Moderatorzy
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
no to ci nie pomoge jedyne "czyste"RPG jakie mi przypadło tobyła Grandia 2 na Dreamcasta Tak to nie za bardzo lubie Jednak wydaje mi sie tak jak tu wiekszosc radzi to Mario kart DS bedzie najlepszym wyborem skoro juz nie lubisz strzelanek i gier pokroju RE to zainwestuj w MKDS
btw Metroid to jedna znajlepszych strzelanek sporo tracisz,no ale to kwestia gustu a o gustach sie nie dyskutuje Najwyzej oblookaj na
www.gamerankings.com tytuły na DS napewno znajdzisz cuz ciekawego.
To dopiero poczatek DS i PSP za rok,dwa gier "wylegnie" sie masa i bedzie w czym wybierac
btw Metroid to jedna znajlepszych strzelanek sporo tracisz,no ale to kwestia gustu a o gustach sie nie dyskutuje Najwyzej oblookaj na
www.gamerankings.com tytuły na DS napewno znajdzisz cuz ciekawego.
To dopiero poczatek DS i PSP za rok,dwa gier "wylegnie" sie masa i bedzie w czym wybierac
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
to jak mówisz że lubisz głównie RPG to ja ci dzzisiaj jeszcze podam na DS'a tego roku wyjdzie 17 RPG i jedna Action-RPG ,,The Legend of Zelda''na DS'a :twisted: to będzie jazda o i Gangasta wiesz co dobre gdy ja miałem Dreama to dwa najlepsze RPG jakie było to Grandia II i Sky of Arcadia
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
no nie mogłem się od niej oderwać o i wiem że Sqare-Enix tworzy na DS'a Final Fantasy III ale będzie pełne 3D i postacie ostnie kojarzą mi się z FFIX jak widziałem jeden screen jeszcze będzie Tales of Legendia na DS'a i kilkanaście naprwde świetnych tytułów
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie: