God of War VS Devil May Cry
Moderator: Moderatorzy
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
W głownej mierze Japonce robia solidne gry,a nie amerykany ktorym udany projekt trafi sie raz na jakis czas.O tym juz chyba kazdy wie DmC to nie wyjątek,wiekszosc ludzi tworzacych genialne tytuly takie jak chociazby Zelda,MGS,Tekkeny,Soul calibury itp itd zawdzieczamy Japoncom to juyz chyba standard.Wedlug mnie nie ma sie czego obawiac skoro w kolejnym DMC maczac palce beda Hiroyuki Kobayashi,Tsuyoshi Tanaka mozemy spac spokojnie
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
Dokłandie wiesz o co biega oby juz wiecej nie było jazda motorem po poziomej ścianie,a przy tym Dante wykonujący akrobacje ,efekty zbyt "bajkowe" ciut przesadzone a do tego odnosiłem sie z niesmakiem.Duzo efektow specjalnych to juz cos,ale wykonanych z rozumem,a nie przesadzonych,wiec żywie ze DMC4 wpełni to zrekompensuje.W sumie to jedynka była wpełni zadowalajac pod wzgledem efektow wielki szok bo to pierwsza gra tego typu w jaka grałem z za....iscie wyważonymi efektami Dalej dwójka tu juz zaczela sie przesada Dante był przepakowany te skoki na "piec kilometrów" przeciwnicy,ba nawet bossowie przy Dantem byli nawet nie sredni byli poprostu mierni,przez co gra stała sie duzo łatwiejsza i stracila ten urok jak toważyszył w jedynce Dalej trójka pod wzgledem efektow git do czasu pozniej niektore efekty wywołały u mnie smiech jak idzie tak przesadzic z efektami no ale nie ma tak zle ogoolnie biorąc tytlu zapewnił mi sporo dawke rozrywki.Czekam teraz na DMC4 mam nadzieje ze wywoła umnie takie emocje jak jedynka oby tak było
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
A co sadzicie o planowanej ekranizacji God of War? Bo ja sie obawiam. Bo w sumie ta gra to byla zwykla sieka. Jasne miala fabule ktorą sledzilem z zaciekawieniem ale nie wiem jak im wyjdzie ten film. Pojsc na pewno pojde ale mam spore watpliwosci co do jego jakosci. O rym mi sie trafił.
Co jest kurde?
Ja nic nie sądze bo na to nie czekam czekam natomiast na ekranizacje Splinter Cell,Halo i Metroid Prime które są tworzone na pewno świetny będzie splinter Cell bo sam Tom Clancy go ekranizuje to można spac spokojnie ale ciekawy jestem jak zjebią Metroid'a i Halo na pewno będe ze śmiechu się tarzał że jakiś debil ośmiszył najlepszą gre FPP
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno