e cowy puppet wcale taki straszny nie jest ja sobie z nim szybkodałem radę potem poszedłem sobie pozdobywać coś a dopiero potem na ganona. hmm apropos pobocznych questów to zarzucajcie jakieś które moze ini niezrobili niewiem może ktoś z was np zrobił questa ze zdjęciem fotografa ze swoja laska?
Chodzi o to ze jak ta baba do niego przyjdzie to im zrobic fote i dac tym plotkarom dwóm?? A dzisiaj juz polazlem do Wieży Ganona ale tylko jednego bossa z czterech pokonalem co trzeba ich zabic zeby isc dalej. Tylko Molgere. Mialem isc na Jalhalle jeszcze ale kumpel zadzwonil i wyszedlem na dwór. Sprobuje później moze albo jutro.
hmm wlasnie oto chodzilo to może jakiś innu quest np ten gosciu co siedzi na schodach trzeba zrobic fote księzyca w pełni i mu pokazać niewiem dokladnie co sie dostaje zapomniałem.
ej no to zarzuc czyms co myślisz ze inni nie zrobili no to ja kolejną (i tak prawie wszyscy maja wszystkie pobone questy) o kto z was zrobił wszystkie układanki w domku nauczycielki (oczywiście potem linka) ja zrobilem nie zajeło mi to długo ale myslałem ze cos dostane a tu nmic tylko pieniazki
Ja pierwszej nawet nie ulozylem. Meczylem sie z pol godzinki i mi sie odechcialo wiec zwolalem mame i powiedzialem jej co i jak i zeby ulozyla bo pamietalem ze kiedys tego typu rzeczy jej dobrze wychodzily. Jej tez sie nie udalo choc siedziala dluzej niz ja. Akurat byl u nas znajomy co mi naprawial kompa i tez sie zainteresowal i potem siedzieli i probowali ukladac. Nic nie wyszło. Ale jak tylko kasa jest za to to sie nie oplaca.
no to ja zadam wam pytanie kto z was ma magiczną tarcze która osłania całego linka przed atakami ale zjada pasek magii jak ktoś tego nie ma moge powiedzieć jak to zrobić żeby mieć
Ja zdobylem ją ale na razie jej nie uzywalem do walki tylko wlaczylem na moment zeby zobaczyc jak to wyglada. A mam pytanko takie czy jak mam tą tarcze wlaczona na statku i jak mnie trafi bomba to spadam czy nic sie nie dzieje??
ja głównie ją używałem podaczas wędrówki po wind Temple i przy walce z Ganonem a tak to jej wogóle też nie używam bo to dla tych którzy nie uzywają tarczy
Ja ją używałem przy walce z Ganonem chwile ale olalem to i przechodzilem normalnie go. Wlasnie! Wind Waker padł!!! Zaczne jakos jutro albo przynajmniej w tym tygodniu od nowa i spróbuje odkryc jak najwiecej.