Seria Metal Gear Solid
Moderator: Moderatorzy
taaaaa dajdzie sobie siana ja miałem sonica na DC po polsku i najlepsze tłumaczenia -a uważaj bo spadniesz aaaaaaaaaa-no kurde to jest beznadzieja ja nawet jakby były napisy to i tak bym nie grał bo napisy mają byc po angliku można się więcej nauczyć a voice-acting ma być albo po japońsku albo po angielsku chyba że jest wskazane w grze troch innych języków
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
Eee tam piszesz tylko dlatego bo grales w wersje tlumaczaną na polski Sonica(sucks )
Jakbys zagrał w wersje tlumaczona w Lord of the ring to bys sie tak nie rzucał,bo raczej zostało to tam bardzo udanie zrobione,oczywiscie dialogi po ang.,a tlumaczenie po polsku zreszta mozna bylo wybrac inne jezyki,ale ogoolem dalo rady,a co najwazniejsze wszystko sie rozumie
Jakbys zagrał w wersje tlumaczona w Lord of the ring to bys sie tak nie rzucał,bo raczej zostało to tam bardzo udanie zrobione,oczywiscie dialogi po ang.,a tlumaczenie po polsku zreszta mozna bylo wybrac inne jezyki,ale ogoolem dalo rady,a co najwazniejsze wszystko sie rozumie
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
i gówno satysfakcji z przejścia gry ja tam wole po angielsku jak to zawsze w polsce jest cenzurka na kurwy i inne to zawsze pisze ty draniu ty bydlaku dajmy sobie z tym spokój bo się robi mały OFF Topic mówiliśmy tu o MGS'ach a nie o spolszczonych grach nie ?
btw jeszcze co do to off topa to powiem tyle ze Lord of the ring w wersji tłumaczonej na polski nie jest wclae zły raczej zaliczyłbym to jako plus.Co za satysfakcja z przechodzenia gry skoro LotR to sama siekanka i nie trzeba praktycznie nic rozumiec,idzie sie doprzodu caly czas i likwiduje sie przeciwnikow nic poaz tym taka sama satysfakcja jak w wersji angielskiej,tyle tylko ze rozumie sie wiecej bo jest po polsku.
Odnosnie tematu grał ktos z was w Metal gear solid VR Missions oproocz mnie
Odnosnie tematu grał ktos z was w Metal gear solid VR Missions oproocz mnie
grałem fajne misje można się dobrze wytrenować jak strażnikó pokonywać lub jak sobie z nich jaj porobić ja zawsze MGS:TS gdy udało mi się zdobyć niewidzialny strój to były jaj tak się z nimi bawiłem że nic więcej do szczęścia mi nie było potrzebne
Istny majstersztyk to ninja w wersji Metal gear solid VR Missions. Co tu wiecej potrzeba ma niewidzialny kamuflaż,potrafi bronic sie przed kulami przeciwnikow(bardzo szybko wymachuje mieczykiem przez co jest w tym momencie nie tykalny),potem ma taka kule ktora go otacza i zabija wszystko do okola ,poza tym rozwala katanka i jest dosc szybki.Grałes nim Chrno??
Standard,ale Ninja The best,sporo trzeba było sie natrudzic zeby pograc Great Foxem.
Calego Vr Mission jednak nie przeszłem choc niewiele brakowało.Fajne były misje z famasem (rulezzz).VRmission w MGS2 w dodatkach to juz nie to samo,a tym bardziej juz ninja w jedynce był najlepszy W dwojce to tylko Olga przebrana w egzoszkielet i od razu widac ze ninja w dwojce stracila swoj urok to juz nie ten sam głos i te komentarze("hurt me more more","That's good snake" itp ) poza tym nie ma juz takiej akcji z Ninja w roli głownej.Przyznac jedynie musze ze w MGS TS na GC Ninja został zaprezentowany genialnie to co widziałem w trailerach i to co on tam wyczyniał normalnie wygladało to imponująco.
btw jak bede miec Gacka to od razu pierwsze 3 gry jakie kupie to Zelda TP,MGS TS,Def Jam Fight For new york,to takpoza tematem dodałem tylko
Grałes w TS??Chrno
Calego Vr Mission jednak nie przeszłem choc niewiele brakowało.Fajne były misje z famasem (rulezzz).VRmission w MGS2 w dodatkach to juz nie to samo,a tym bardziej juz ninja w jedynce był najlepszy W dwojce to tylko Olga przebrana w egzoszkielet i od razu widac ze ninja w dwojce stracila swoj urok to juz nie ten sam głos i te komentarze("hurt me more more","That's good snake" itp ) poza tym nie ma juz takiej akcji z Ninja w roli głownej.Przyznac jedynie musze ze w MGS TS na GC Ninja został zaprezentowany genialnie to co widziałem w trailerach i to co on tam wyczyniał normalnie wygladało to imponująco.
btw jak bede miec Gacka to od razu pierwsze 3 gry jakie kupie to Zelda TP,MGS TS,Def Jam Fight For new york,to takpoza tematem dodałem tylko
Grałes w TS??Chrno
jak bym nie miał ja ją mam chłopie to wiem co się dzieje tam Ninja jak wymiata to od razu cię gęsia skóra przechodzi i masz rogala na ryju przez cały czas ale na twoim miejscu zamiast Def Jam'a bym kupił albo Re którąś częśc albo metroida lub jeszcze pikmina świetny tytuł mam oby dwie częsci i te gry łykają najlepsze noty :twisted:
DjFfNy kupie na stowe jako pierwsza gre(wersja GC jest najlepsza ) To jedna z najlepszych bijatyk w jakie grałem poza tym ta gra to "moje klimaty",odpicuje se takiego Gangsta i bede nim wymiatał :mrgreen: .Potem dopiero kupie MGS TS i na koncu Zelde TP wiesz jak to jest byla w planach pierwsza,ale znowu przesuneli premiere Czyzby pan Miyamoto zabierał sie do krojenia kolejnych niespodzianek w nowej Zeldzie Zobaczymy zreszta MGS 3 tez tak przesuwali i wkońcu wyszla genialna gra z Zelda bedzie pewnie jeszcze lepiej To tak poza tematem dodałem
Btw zeby sie nie robil off topic,a jaki najebardziej ci pasował team bossow w ktorej czesci
Btw zeby sie nie robil off topic,a jaki najebardziej ci pasował team bossow w ktorej czesci
No ba Fox Found Rulezzz.Dla mnie najlepszy był ninja,Raven i Liquid Snake,zreszta wszyscy psycho mantis tez byl gryfny,czytał wmyslach zawsze se trik robilem i przełaczalem pada do drugieo porta w PSX'ie taa to byly czasy.W dwojce bossowie wogoole mi nie pasili oproocz ostaecznej walki z Solidusem i Metal Gear Ray'em reszta to byla lipa.Co do trojki to racja dziwne troche to jest bo Snake a raczej Big Boss jest w dżungli wszystko takie realistyczne,a tu upakowali bossow mutantow no ale nie wyszlo to zle.Najlepszy był Volgin jezeli chodzi o sile,osobowosc daremna reszta taka sobie pajak(the fear),dziadek ponad stu letni(The EnD) i tu chyba zaskocze Cie jestem jeden z niewielu ktoremu wogoole nie odpowiada the boss niewiem czemu moze dlatego ze nie lubie jak laska daje wciry Snake'owi,wogoole dziwna taka postac nie pdoba mi sie
no nie wiem mi się pdobała może dlatego że nie zrozumiałeś Kojmiwowskiego przesłania The Boss jest nie tylko ważną osobą w MGS'ie 3 ale też pisze dlaczego co i jak jak coś chcesz dokładniej wiedzieć to pisz zgłębiłem porządnie historie MGS'a 3 więc wiem chyba wszystko co powinienem
Wiem o tym bardzo dobrze ze w MGSach bywaja bardzo skomplikowane i pogmatwane fabuły.Ja akurat w MGS3 az tak bardzo sie nie wglebiałem,ale mniej wiecej wiem o co biega.Wiem ze The Boss jest istotna postacia w grze,ze słuzy ojczyznie i takie tam,ale poprostu nie lubie jej ani wygladu,głosu,zachowania nic mi sie w niej nie podoba.Nie bede tu sie bardziej zglebiał bo to nie bedzie za mile(nawet mnie z forum wyrzucili bo napisałem na forum MGS ze nielubie The Boss uzasadnilem swoja odp delikatnie.No cuz jakis fan The Boss zaczal najezdzac to go zbeształem,a ze bylem nowy łatwo bylo mnie wyrzucic,choc pozniej przeprosil mnie ten fan The Boss mial wtyki z adminem,ale to on zaczal widocznie czul sie winny).Poprostu nie lubie jej jak jeden z niwieleu i jest git,a co omnie mysla inni nieznajomi to mnie wogoole nie interesi,bo gdybym mial sie przejmowac kazdych ich slowe to juz dawno bym sie poskladał,trzeba byc twardym i bronic swego jak sie jest pewnym
Ostatnio zmieniony 22 lutego 06, 21:02 przez Gangsta, łącznie zmieniany 1 raz.