Kogo Link kocha ?? ;*
Moderator: Moderatorzy
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Deedlith_Anthy pisze:Mi przeciwnie-Link wygląda ładnie,a Ilia nie za bardzo..No ale kwestia gustu.
Mi się bardziej wydaję że to kwestia płci

Deedlith_Anthy pisze:Trudno, żeby 10 letni chłopiec mógł kogoś kochać:P
Ja w wieku 10 lat kochałem swoje Nintendo 64 i nadal je kocham. Stara miłość nie rdzewieje

Szmajdzik pisze:no nie wiem ludzie czy Zeldę kocha. W Minish Capie jest wyraźnie powiedziane że są przyjaciółmi...
Mi też się wydaję że on nie kocha Zeldy

- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Nie, to nie jest kwestia płci:P Umiem docenić ładnie narysowaną dziewczynę-ale Ilia mi sie nie podoba...Może to te krótkie włosy?
Nintendo aprobuje związek Linka i Zeldy, gdyby byli rodzeństwem-raczej by nie pozwolono na publikację oficjalnej książki, w której są parą
Ach, no i ja kochałam swojego Gameboya, ale to NIE TAKA miłość...
Nintendo aprobuje związek Linka i Zeldy, gdyby byli rodzeństwem-raczej by nie pozwolono na publikację oficjalnej książki, w której są parą

Ach, no i ja kochałam swojego Gameboya, ale to NIE TAKA miłość...

She's got everything I need, pharmacy keys
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Ta teoria wzieła się z tąd, że w LttP wuj Linka mówił "Zelda is your...". No i tu fani z jakiegoś powodu sobie dopowiedzieli "sister". Moim zdaniem mogło być tam "destiny"....
Zresztą ludzie-to nie są czasy zaawansowanych fabuł w Zeldzie!
Za skomplikowane to jak na prościutką fabułe Link to the Past. No i gdyby tak miało być-to byłoby to powiedziane...Choćby dlatego, że podniosłoby to ocenę gry.
Ach! W wersji na GBA jest już "Zelda is your destiny", pewnie dlatego, żeby było wiadomo, że nie siostrą. To tyle na temat ich pokrewieństwa.
Zresztą ludzie-to nie są czasy zaawansowanych fabuł w Zeldzie!

Ach! W wersji na GBA jest już "Zelda is your destiny", pewnie dlatego, żeby było wiadomo, że nie siostrą. To tyle na temat ich pokrewieństwa.
She's got everything I need, pharmacy keys
Szmajdzik pisze:Niemożliwe żeby byli rodzeństwem. Na początku Minish Cap kowal mówi do Linka że przyszła jego przyjaciółka. Poza tym byłby wtedy księciem i mieliby jednego ojca.
Przecież to że są rodzeństwem to ja dla żartu napisałem... A może i są rodzeństwem a zarazem przyjaciółmi

Deedlith_Anthy pisze:Nie, to nie jest kwestia płci:P Umiem docenić ładnie narysowaną dziewczynę-ale Ilia mi sie nie podoba...Może to te krótkie włosy?
W takim wypadku ja nie potrafię docenić ładnie narysowanego (i animowanego) faceta... Wróć! Ja nie potrafię docenić żadnego faceta

aha to dzięki Anthy za oświecenie
... Nie...
Nie skapowalem
Skoro do tej pory w żadnej grze nie ma jasnej odpowiedzi to może po prostu nikogo nie kocha albo nie znalazł jeszcze takiej osoby. Chociaż Kaczor wyżej wspomniał ze w Twilight Princess Linkowi podobała się Ilia, ale to musielibyśmy zagrać żeby coś powiedzieć więcej.

Lakitu napisał: Przecież to że są rodzeństwem to ja dla żartu napisałem... A może i są rodzeństwem a zarazem przyjaciółmi

Nie skapowalem

Skoro do tej pory w żadnej grze nie ma jasnej odpowiedzi to może po prostu nikogo nie kocha albo nie znalazł jeszcze takiej osoby. Chociaż Kaczor wyżej wspomniał ze w Twilight Princess Linkowi podobała się Ilia, ale to musielibyśmy zagrać żeby coś powiedzieć więcej.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Lakitu pisze:Zelda to jego siostra
Z tą siostrą to już lekko przegiołeś

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
MasterLink pisze:Zelda to jego siostra
Mi tak samo się wydaje.W OoT drzewo Deku opowiada nam historie o matce linka że podczas wojny uciekła do lasu ,zostawiła linka i umarła (czy coś w tym stylu).We wszystkich Zeldach nie ma jej matki ,więc to jest 1 powiązanie. Król z niewyjaśnionych powodów nie powiedział Zeldzie że ma brata i dlatego widać że o niczym nie wiedzą .