Kogo Link kocha ?? ;*

Tu piszemy o wszystkim co jest tworzone przez prawdziwych fanów Zeldy.

Moderator: Moderatorzy

Jak my?licie kogo Link kocha ??

Zelda
8
53%
Saria
1
7%
Malon
1
7%
Ruto
0
Brak głosów
Nikogo
5
33%

Liczba głosów: 15

Awatar użytkownika
Szmajdzik
Goron
Goron

Postautor: Szmajdzik » 22 maja 07, 14:22

no nie wiem ludzie czy Zeldę kocha. W Minish Capie jest wyraźnie powiedziane że są przyjaciółmi...
SprawdĽ mnie na:
http://szmajdzik.deviantart.com/
Zdjęcia, felietony, artykuły :)

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 22 maja 07, 15:27

Trudno, żeby 10 letni chłopiec mógł kogoś kochać:P Tam ich przyjaźń prawdopodobnie rozwinie się w coś więcej, natomiast w Ocarinie na 100000% kocha Zeldę :wink:
She's got everything I need, pharmacy keys

Awatar użytkownika
Szmajdzik
Goron
Goron

Postautor: Szmajdzik » 22 maja 07, 15:36

fakt możliwe. w końcu Ocarina of Time to kontynuacja Minish Capa wg. GT Retrospetives. co do "uczucia" w Ocarinie to się wypowiem jak przejde (N64 już do mnie idzie, ma ktoś na sprzedaż Ocarina of Time, najlepiej 3xA?) :D
SprawdĽ mnie na:

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 22 maja 07, 15:38

Deedlith_Anthy pisze:Mi przeciwnie-Link wygląda ładnie,a Ilia nie za bardzo..No ale kwestia gustu.

Mi się bardziej wydaję że to kwestia płci :wink: . Dla mnie każdy facet wygląda jak reklama worków na śmieci :P .
Deedlith_Anthy pisze:Trudno, żeby 10 letni chłopiec mógł kogoś kochać:P

Ja w wieku 10 lat kochałem swoje Nintendo 64 i nadal je kocham. Stara miłość nie rdzewieje :) .
Szmajdzik pisze:no nie wiem ludzie czy Zeldę kocha. W Minish Capie jest wyraźnie powiedziane że są przyjaciółmi...

Mi też się wydaję że on nie kocha Zeldy :} . Zelda to jego siostra :shock: :wink: . Są podobni i oboję są blond xD.

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 22 maja 07, 15:59

Nie, to nie jest kwestia płci:P Umiem docenić ładnie narysowaną dziewczynę-ale Ilia mi sie nie podoba...Może to te krótkie włosy?
Nintendo aprobuje związek Linka i Zeldy, gdyby byli rodzeństwem-raczej by nie pozwolono na publikację oficjalnej książki, w której są parą :wink:
Ach, no i ja kochałam swojego Gameboya, ale to NIE TAKA miłość...:P

Awatar użytkownika
Szmajdzik
Goron
Goron

Postautor: Szmajdzik » 22 maja 07, 16:28

Lakitu pisze:Mi też się wydaję że on nie kocha Zeldy :} . Zelda to jego siostra :shock: :wink: . Są podobni i oboję są blond xD.

Niemożliwe żeby byli rodzeństwem. Na początku Minish Cap kowal mówi do Linka że przyszła jego przyjaciółka. Poza tym :43 byłby wtedy księciem i mieliby jednego ojca.

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 22 maja 07, 16:57

Ta teoria wzieła się z tąd, że w LttP wuj Linka mówił "Zelda is your...". No i tu fani z jakiegoś powodu sobie dopowiedzieli "sister". Moim zdaniem mogło być tam "destiny"....
Zresztą ludzie-to nie są czasy zaawansowanych fabuł w Zeldzie! :P Za skomplikowane to jak na prościutką fabułe Link to the Past. No i gdyby tak miało być-to byłoby to powiedziane...Choćby dlatego, że podniosłoby to ocenę gry.
Ach! W wersji na GBA jest już "Zelda is your destiny", pewnie dlatego, żeby było wiadomo, że nie siostrą. To tyle na temat ich pokrewieństwa.

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 23 maja 07, 19:01

Szmajdzik pisze:Niemożliwe żeby byli rodzeństwem. Na początku Minish Cap kowal mówi do Linka że przyszła jego przyjaciółka. Poza tym byłby wtedy księciem i mieliby jednego ojca.

Przecież to że są rodzeństwem to ja dla żartu napisałem... A może i są rodzeństwem a zarazem przyjaciółmi :shock: ... Nie... :wink:
Deedlith_Anthy pisze:Nie, to nie jest kwestia płci:P Umiem docenić ładnie narysowaną dziewczynę-ale Ilia mi sie nie podoba...Może to te krótkie włosy?

W takim wypadku ja nie potrafię docenić ładnie narysowanego (i animowanego) faceta... Wróć! Ja nie potrafię docenić żadnego faceta :wink: . Ilia? Hm... Według mnie jest ładniejsza od Zeldy :} . Ale i tak Link jej nie kocha :P .

Awatar użytkownika
Szmajdzik
Goron
Goron

Postautor: Szmajdzik » 23 maja 07, 20:13

aha to dzięki Anthy za oświecenie :)
Lakitu napisał: Przecież to że są rodzeństwem to ja dla żartu napisałem... A może i są rodzeństwem a zarazem przyjaciółmi :shock: ... Nie... :wink:

Nie skapowalem :P
Skoro do tej pory w żadnej grze nie ma jasnej odpowiedzi to może po prostu nikogo nie kocha albo nie znalazł jeszcze takiej osoby. Chociaż Kaczor wyżej wspomniał ze w Twilight Princess Linkowi podobała się Ilia, ale to musielibyśmy zagrać żeby coś powiedzieć więcej.
SprawdĽ mnie na:

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 23 maja 07, 20:26

Lakitu pisze:Zelda to jego siostra

Z tą siostrą to już lekko przegiołeś :-? :-? :wink:
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Mikau
Zora
Zora

Postautor: Mikau » 24 maja 07, 13:40

MasterLink pisze:Zelda to jego siostra

Mi tak samo się wydaje.W OoT drzewo Deku opowiada nam historie o matce linka że podczas wojny uciekła do lasu ,zostawiła linka i umarła (czy coś w tym stylu).We wszystkich Zeldach nie ma jej matki ,więc to jest 1 powiązanie. Król z niewyjaśnionych powodów nie powiedział Zeldzie że ma brata i dlatego widać że o niczym nie wiedzą .
Obecnie: :/ Nic nowego.
Obrazek

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 24 maja 07, 16:15

MasterLink pisze:Z tą siostrą to już lekko przegiołeś

Na końcu postawiłem " :shock: " więc sam w to nie wierzę :D .

Awatar użytkownika
Trooper
Kokiri
Kokiri

Postautor: Trooper » 24 maja 07, 19:13

Zelda siostrą Linka..ta a ganon powie linkowi "I'm your FATHER" i wtedy link zacznie gadać"OH NO!!!!' :P
Argumenty:
1.Zelda jest taki hiper super mądra( :shock: ) że by wiedziała że Link to jej brat(xD)
2.To i tak by wyszło na jaw
3.Lubię żelki xD
A mam zrobić Linka w 8bit xD
I wanna erase "Google" xD

www.nintendo.pl B)

Awatar użytkownika
axxonnn
Goron
Goron

Postautor: axxonnn » 24 maja 07, 19:42

taaa, a ja snikersy. ja myśle że link NIKOGO NIE KOCHA bo ma 10 lat(cha jestem sterszy :D )
Obrazek

Awatar użytkownika
Maco
VIP
VIP

Postautor: Maco » 24 maja 07, 20:37

Może nie za bardzo kocha swoją tunikę, już bardziej swój miecz :P
Maco powraca

WeĽ na luz ziom i obejrzyj kreskówkę
http://www.kreskowka.pl/

Wróć do „Kącik fana”