Jakich Bossów możemy się spodziewać?
Moderator: Moderatorzy
To tak jak JA ziom nigdy nie trawiłem wodnych dungeonów,a juz tym bardziej wodnych bossów poczawszy od Zeldy OoT.Xono zauwaz ta jasna bestie w 22 sekundzie na poczatku wydaej sie jakby wilk błyszczacy sie biały wilk ze złtymi rogami,po dokładnym przyjrzeniu to jednak jakas inn bestia,lub cos w tym stylu...
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Jak dla mnie tak bo przyjaxnie to chyba by nie darł mordy ale im więcej bossów tym lepiej,a co do wodnego bossa to kojarzy mi się on z Shadow of the Colossus i mam nadzieje że będzie można na niego wskoczyć,bo się zdenerwuje :evil: licze na potężną walke z Goblinami które atakują 2 dzieciaków z wioski Linka(może przy okazji niszczą miasto )co do tego ptaka sądze że to będzie mid-boss alo boss bo Helmaroc był bossem(bo za niego też serce się dostawało)no i ogólnie ciekawi mnie kraina Twilight Realm,jak ona się będzie prezentować(widziałem coś na wzór zimowej krainy w Twilight Realm).a jak myślicie czy będzie walka z Big pająkiem czy tylko będzie uciekanie przed nim(Run Forest Run!!! )
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
-
- Kokiri
Gangsta pisze:.Xono zauwaz ta jasna bestie w 22 sekundzie na poczatku wydaej sie jakby wilk błyszczacy sie biały wilk ze złtymi rogami,po dokładnym przyjrzeniu to jednak jakas inn bestia,lub cos w tym stylu...
Tak mówiłem już o tym potworku
:"20 sekunda filmu.To błyszczące cosik wydawało by się kolejnym artefaktem który dostaje się na koniec każdego z lochów ale potem wyrazie widać ,że przekształaca jakiś filar czy coś w tym stylu w kolejnego wężą, prawdopodobnie bossa."
Nawet fajnie sie prezentuje, ale jak bedizemy musieli walczyć z nim w formie wilka(bo w tej formie link tam stoi....chyba) to bedzie lekko przerąbane......ale i fajne zarazem .Nie znamy możliwości bojowych anszego zwierzęcego alter ego, a co jeśli może popalać czymś w stylu ognistyc pazurów?? ........eeeee tam.marzenia .
Co do tego pająka to mam andzieje ,że to przyszły boss bo uwielbiam awalke z insektowatymi wrogami, a juz szczegulnie lubie Gohme a ten szybciutki stawonóg wygląda mi na jej kolejne wcielenie.A i jeszcze jedno .....nie wymawiać przy mnie słow "Run, Forest RUN!!!"....bo kojarzą mi sie z losem biednego Foresta Speyera z Resident Evil .....biedaczek....
Power spited out by Flame.Wisdom that came out from Water.Courage that was born by the Earth.3 Essence's, that formed the ultimate force.Darkness my Past, Light my Future,The Triforce my destiny.It is time for my ressurection.General Onox is no more.
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
No rzeczywiscie oby nie było areny napewno wyszło by to na plus,a nie ciagłe ograniczenia tak jak to bywało w OoT.Wielka przestrzeń i tylko my i pajak oby ostatnie wykonczenie było solidnym uderzeniem w łeb pająka na wylot .Narazie ze wszystkich widzianych bossów było ich sporo najwieksze wrażenie wciaz robi na mnie Lava Boss z łancuchami od razu przypomina mi Balroga czy jak mu tam było z Władcy Pierscienie(1cz.),wygląda dosc efektownie, poza tym ta jasna bestia(zmutowany wilk czy cuz)tez wyglada całkiem przyzwoicie
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
NO i tak ma być,dla mnie ta walka z Moblinami i Goblmi to poezja,widziałem ten filmik od Kikizo(nie ma bata dzisiaj znajde do niego link)i walka toczy sie na całej polanie a ona jest tak wielka że nawe 1/20 nie pokazali na tej polanie przy tej walce(i to jest plus).Ta walka z tym jeleniem(to jest Jeleń nie wilk)to widac że rozgrywana jest w wielkiej Jaskni(Kurde jak Shadow of The Colossus )i mam nadzieje ze ten boss będzie wielki a nie mały kurdupel.
P.S. znalazłem ten filmik idźcie na sam dół do ostatniego filmiku i szukajcie filmik z nazwą Kikizo Gameplay.Najlepiej sobie ściągnijcie to bo naprawde warto
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=641
P.S. znalazłem ten filmik idźcie na sam dół do ostatniego filmiku i szukajcie filmik z nazwą Kikizo Gameplay.Najlepiej sobie ściągnijcie to bo naprawde warto
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=641
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
Dobrze by było gdyby poziom trudnosci bossów był bardziej zawansowany a nie jak to bywało w poprzednich czesciach gdzie niektorzy bossowie w srodku byli łatwiejsi od tych na samym początku.Mogło by to w Tp wygladac w ten sposób,ze biegiem czasu poziom trudnosci zwiększał by sie stopniowo i juz bossowie na koncu byli by bardzo trudni Tak przynajmniej wyglądało by to w mare sensownie
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”